Een gezond klimaat in uw auto

Schone, frisse lucht in uw auto, u kunt niet zonder. Het is beter voor uw gezondheid. En verhoogt uw rijcomfort. Om dat – dag in, dag uit – voor elkaar te krijgen, moet uw airco zelf ook schoon zijn en blijven. Daarom is het belangrijk uw airco regelmatig te laten controleren. En zo nodig te reinigen. Dat voorkomt pollen, bacteriŽn, stof en nare geurtjes.

Durmi Auto verzorgt gratis een vrijblijvende controle van de airco. Tegen een scherpe prijs voeren wij ook het onderhoud aan uw aircosysteem uit. Wij gebruiken hiervoor airco wellģ producten, een compleet aircoreinigingssysteem dat zorgt voor een gezond klimaat in uw auto.

Geef uw airco een opfrisser. Vraag onze Durmi Auto medewerkers naar meer informatie.* Beide opties zijn exclusief afvullen met koudemiddel en nieuwe interieurfilter

 

Airco wellģ zorgt voor schone lucht en een gezond klimaat in uw auto

Stof, pollen, het weer; ze kunnen stuk voor stuk uw airco beÔnvloeden. En al na enkele maanden vervuiling veroorzaken.
Ook kunnen er micro-organismen ontstaan in het aircosysteem. Niet bepaald een gezonde omgeving. Daarom is het belangrijk uw airco minstens eenmaal per jaar te controleren en zo nodig te reinigen. Het zorgt voor schonere lucht,
een gezonder klimaat en een prettiger rijcomfort.


Het TUNAP Splash effect van airco wellģ

Het aircoreinigingssysteem airco wellģ verwijdert kiemen, bacteriŽn en schimmels precies daar waar ze ontstaan. Namelijk op de aircoverdamper en in de omgeving van het pollenfilter. Daar worden mogelijke ziekteverwekkers met hoge druk weggespoeld en de besmette onderdelen grondig gereinigd.


Dit noemen wij het TUNAP Splash effect: de meest effectieve reiniging tegen bacteriŽn en schimmels. Resultaat? Een aangenaam klimaat om lekker te rijden.

Geef uw airco een opfrisser. Vraag onze Durmi Auto medewerkers naar meer informatie.