Diensten

Durmi Auto maakt onderdeel uit van Stern, een van de grootste automotiveconcerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern is beursgenoteerd, financieel sterk en realiseert met ruim 2.200 medewerkers een omzet van meer dan € 1.000 miljoen op jaarbasis.

Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern 21 toonaangevende automerken en is daarnaast in toenemende mate actief op het gebied van financiŽle en andere mobiliteitsdiensten. Stern beschikt nagenoeg over landelijke dekking in Nederland met een focus op de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Groningen en Drenthe. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden.

 Naar Stern.nl

  

 

Mobiliteitsdiensten 

           


Autoleasing

Naast de gebruikelijke zakelijke leasevormen als full operational lease en financial lease, biedt Stern ook shortlease-, occasionlease- en privťlease-oplossingen aan.Meer informatie 
   


Financieringen

Stern biedt autogerelateerde consumptieve en zakelijke financieringsproducten, zoals krediet, huurkoop, financial lease en persoonlijke lening. Deze producten zijn exclusief voor klanten die een auto kopen of hebben gekocht bij een Stern-bedrijf.     

Meer informatie  

           

   


Autoverhuur

Met een wagenpark van circa 2.200 auto’s voorziet Stern in de behoefte aan tijdelijke mobiliteit van consumenten en bedrijven door middel van autoverhuur. Daarnaast worden vervangend vervoer en serviceverhuur geleverd ten behoeve van de klanten van de eigen bedrijven.

Meer informatie 
             

Bedrijfswageninrichting

Voor de inbouw van speciale bedrijfswageninrichtingen kan men ook terecht bij Stern. Stern voorziet in zowel standaard als op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen. Dealergroep Stern maakt intensief gebruik van deze dienstverlening. Meer informatie 


   


Autoschadeherstel

Binnen het netwerk van Stern-vestigingen zijn een groot aantal locaties gespecialiseerd in autoschadeherstel. Hier wordt gerepareerd volgens fabrieksrichtlijnen en bij reparatie gebruikt Stern uitsluitend originele onderdelen. Een groot aantal Nederlandse verzekeraars heeft Stern geselecteerd als voorkeurshersteller.

Meer informatie 
   


Onderhoudscontract

Particulieren en bedrijven die zekerheid wensen met betrekking tot de onderhoudskosten van hun auto kunnen een Stern-onderhoudscontract afsluiten. Tegen een scherpe, vaste maandelijkse vergoeding weet de automobilist zich verzekerd van professioneel onderhoud door ťťn van de Stern-bedrijven gedurende de looptijd van het contract.

Meer informatie 
           

Verzekeringen

Stern verzorgt autoverzekeringen voor particulieren en bedrijven met een uitgebreide dekking, maximale zekerheid en heldere voorwaarden. De klant heeft de mogelijkheid om zijn of haar auto WA, Beperkt Casco of Volledig Casco te verzekeren. En er worden verschillende varianten van de Volledig Casco-dekking aangeboden. Daarnaast worden aanvullende autogerelateerde verzekeringsproducten aangeboden.

Meer informatie 
   


Occasiongarantie

Stern onderscheidt zich in de occasionmarkt door op geselecteerde gebruikte auto’s twee jaar garantie te verlenen. Het onderhoud wordt vervolgens gedurende de garantietermijn bij een van de Stern-bedrijven uitgevoerd. Bijzondere topklasse-occasions, door inruil verkregen of speciaal aangekocht, zijn te vinden op www.sternexclusief.nl

Meer informatie 
   

 

Wagenparkbeheer

Bedrijven met wagenparken vanaf circa vijftig auto’s kunnen bij Stern terecht voor een unieke, op maat gemaakte mobiliteitsoplossing. Door per klant het gezamenlijk belang in detail vast te leggen, verbinden klanten zich vrijwillig aan de automerken en autodiensten van Stern en krijgen zij bij volledige transparantie, een hoge mate van flexibiliteit en invloed op de tariefstelling.

Meer informatie 
             


E-mobility

Onder de naam Mango Mobility richt Stern zich op de markt voor elektrisch vervoer tot 45 km/uur. De productenlijn bestaat uit elektrische fietsen, e-scooters, e-cars en scootmobielen. Mango Mobility volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van accutechnologie op de voet en streeft ernaar al zijn producten van de nieuwste EV-technologie te voorzien.

Meer informatie 
     

Stern Car wrapping

Wikkel uw auto in een compleet nieuwe kleur met full colour car wrapping. Perfect voor speciale evenementen en autoreclame. Snel en eenvoudig aan te vragen bij SternSigning.Meer informatie
     

SternMobility Card Blacklabel

Al onze leaserijders ontvangen gratis de SternMobility Card Blacklabel.


Ontdek de exclusieve diensten, acties en kortingen voor SternMobility Card Blacklabel-houders.


Meer informatie