De Kia Niro e-Niro.

Reserveer nu een plaats op de e-Niro wachtlijst


De Kia e-Niro, met slechts 4% bijtelling voor zakelijke rijders, arriveert eind 2018 in Nederland. Wij geven je nu al de mogelijkheid om een plaats op de e-Niro wachtlijst te reserveren. Ben jij straks één van de eersten die geniet van het indrukwekkende elektrische rijbereik tot wel 455 kilometer?


  Nu reserveren  

De compacte elektrische crossover met 4% bijtelling.

De e-Niro Concept wordt aangedreven door een nieuwe generatie batterij-elektrische aandrijflijn die Kia in de nabije toekomst introduceert. De aandrijflijn bestaat uit een 64 kWh lithium-polymeer-batterij, gekoppeld aan een krachtige 150 kW sterke elektromotor. Hiermee is het verwachte rijbereik op één acculading 455 kilometer (NEDC), zonder enige vorm van uitstoot. De 100% elektrische Niro rijd je zakelijk met slechts 4% bijtelling.


 

 Vanaf najaar 2018 in de showroom.

In de Niro Electric geniet je van het standaard comfort net als bij de andere Niro modellen. Het riante koppel van de elektromotor is direct beschikbaar en zorgt voor nog meer rijplezier en een vlotte acceleratie.Stijlvol design en efficiency gecombineerd.

De Niro Electric combineert het stijlvolle design van een compacte cross-over met de hoge efficiency van een geavanceerde volledig elektrische aandrijflijn.

 Meer foto's.→ Download het persbericht van Kia.