De Kia e-Niro. 

100% elektrisch rijden. 0% compromis.


Plan een proefrit   Private Lease   Aanbod occasions   Nieuw uit voorraadDe Kia e-Niro zit vol met energie! Hij combineert het stijlvolle design van een compacte crossover met de hoge efficiency van een geavanceerde volledig elektrische aandrijflijn. Met 150kW / 204 pk en 64 kWh accupakket heeft de e-Niro een actieradius van maar liefst 455km*. De Kia e-Niro is behalve geavanceerd en innovatief ook de ruimste en meest praktische elektrische auto in zijn klasse. Het interieur, de bagageruimte én het uitrustingsniveau zijn groter en royaler dan van andere vergelijkbare modellen.

Heeft u interesse in de Kia e-Niro? Durmi Auto heeft een breed aanbod nieuwe modellen of jong gebruikte occasions. Bekijk het aanbod gemakkelijk online of kom langs bij een van onze vestigingen! 

Neem contact op met Durmi Auto voor alle informatie. Ons team staat voor u klaar!


Volledig elektrische auto


De Kia e-Niro zit vol met energie! Hij combineert het stijlvolle design van een compacte crossover met de hoge efficiency van een geavanceerde volledig elektrische aandrijflijn. Met 150kW / 204 pk en 64 kWh accupakket heeft de e-Niro een actieradius van maar liefst 455km*.Slimme EV-innovaties


Het interieur is voorzien van sfeervolle ambient lighting waarmee je zelf de kleur kunt afstemmen op jouw stemming. In plaats van een conventionele versnellingspook heeft de Kia e-Niro een draaiknop op de unieke zwevende middenconsole. Daarnaast heeft de e-Niro een elektronische parkeerrem en een speciaal 7” EV-infodisplay in het instrumentenpaneel. Tijdens het opladen toont een controlelampje bovenop het dashboard de laadstatus. Zo kun je al van buitenaf zien of de batterij al helemaal vol is. Aan alles is gedacht!

 


Puur elektrisch en verrassend ruim


De Kia e-Niro is behalve geavanceerd en innovatief ook de ruimste en meest praktische elektrische auto in zijn klasse. Het interieur, de bagageruimte én het uitrustingsniveau zijn groter en royaler dan van andere vergelijkbare modellen. De bagageruimte bijvoorbeeld bedraagt - met de in ongelijke delen (60:40) neerklapbare achterbank rechtop - maar liefst 451 liter.


100% elektrisch, 100% verrassend.


Ontdek een nieuwe wereld van intelligent comfort en verrassende ervaringen. De nieuwe Kia e-Niro geeft je krachtige acceleratie, eenvoudig opladen en een groot bereik. Zo rijd je veilig en comfortabel in een ruim, mooi en bijzonder stil interieur – en helemaal emissievrij! Duurzaam autorijden was nog nooit zo prettig.

 Tot 455km actieradius, slechts 4% bijtelling.


De aandrijflijn van de e-Niro bestaat uit een 64 kWh lithium-polymeer-batterij, gekoppeld aan een krachtige 150 kW sterke elektromotor. Hiermee is het rijbereik op één acculading ruim 455 kilometer (WLTP), zonder enige vorm van uitstoot. De 100% elektrische e-Niro rijd je zakelijk met slechts 4% bijtelling.Comfortabel opladen


Het opladen van de Kia e-Niro is heel gemakkelijk: dat kan gewoon thuis of bij een snel groeiend netwerk van (snel-)laadstations in Nederland en daarbuiten. De batterijstatus zie je helder weergegeven bovenop het dashboard, en tijdens het laden ook aan de buitenzijde. Je kunt het laden zelfs slim programmeren.

 


Lage onderhoudskosten, ruime garanties.


Zonder olie- of brandstoffilters of complexe brandstoftechniek vraagt de Kia e-Niro prettig weinig onderhoud. En net als alle andere Kia-modellen krijgt de Kia e-Niro de unieke 7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit.