De Kia Niro. 

Crossover. Hybride.


Plan een proefrit   Private Lease   Aanbod occasions   Nieuw uit voorraadKia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een sportieve hatchback dan aan een hybride. Hij combineert sterke prestaties met een opvallend 'on-hybride' design, zuinigheid en ruimte. Dankzij de sterke elektromotor trek je snel en geruisloos op en wanneer de benzinemotor het overneemt merk je dat nauwelijks. De standaard DCT automaat met 6 versnellingen maakt zelfs filerijden relaxed. De Niro zit boordevol met de nieuwste technologie op het gebied van veiligheid en comfort. 

Heeft u interesse in de Kia Niro? Durmi Auto heeft een breed aanbod nieuwe modellen of jong gebruikte occasions. Bekijk het aanbod gemakkelijk online of kom langs bij een van onze vestigingen! 

Neem contact op met Durmi Auto voor alle informatie. Ons team staat voor u klaar!

Bekijk ook de 100% elektrische Kia Niro Electric.

Exterieur

Je blijft kijken.

Als je de Kia Niro voor het eerst ziet, blijf je kijken. Gebouwd op een gloednieuw chassis, kreeg de Niro een volledig originele vormgeving. Het moderne design is strak en stijlvol, zonder concessies aan ruimte en gemak. Wat gelijk opvalt is de typische tiger nose grille, aangevuld met een grote luchtinlaat en chromen details onderaan de bumper.

Een gezinsauto met stijl.

De Niro springt in het oog met sportieve lijnen. Hierdoor komt het ruime interieur als een nog grotere verrassing. Aan de achterkant vind je uitdagende design-looks met LED-achterlichten en heerlijke curves. Een gezinsauto met stijl!


Brengt een grijs op je gezicht.

“Voordat je instapt, zie je het al: dit wordt bijzonder. De Kia Niro is anders dan andere hybrides. Deze is mooi! En hij rijdt echt sportief, zoals je van een crossover mag verwachten. Je stapt weer uit met een brede grijns op je gezicht.”Interieur

 

Volledig onder controle.

'High-tech safety' - deze woorden vatten mooi samen wat de Kia Niro allemaal te bieden heeft aan bijzondere veiligheidsfeatures. In elke situatie houdt de techniek een oogje in het zeil met bijvoorbeeld dodehoekdetectie en - speciaal voor de snelweg - actieve rijbaanassistentie. Je rijdt sportief ťn zorgeloos dankzij intelligente remassistentie en adaptieve cruise control. Er is extra gelet op het remgevoel waardoor je, in vergelijking met andere hybride auto’s, veel gelijkmatiger afremt. Zo houdt de Niro jou en je passagiers veilig, van de dagelijkse rit tot en met de vakantietocht door de bergen.

Rust en ruimte.

Bovenop de veiligheidssystemen heeft de Niro nog meer high-tech features die indruk maken. De luchtweerstand wordt bijvoorbeeld geoptimaliseerd en zelfs condensvorming wordt tegengegaan door slimme technologie. Deze hybride auto denkt continu met je mee, zonder zichzelf ooit op de voorgrond te dringen.

Denkt met je mee.

Pas als je erin zit, merk je hoe ruim 't is. Er is geen ander model in deze klasse met zoveel hoofdruimte en ook de laadruimte is indrukwekkend. Groot en flexibel, met een vlakke laadvloer. Het interieur van deze crossover hybride is ťťn en al comfort. Terwijl je wegzakt in je lederen stoel (die uiteraard je zitpositie onthoudt), heb je uitzicht op een groot LCD-cluster met alle nodige info. Ondertussen wordt je mobiel draadloos opgeladen, dus geen gedoe met kabels. Tenslotte, het geluid. De cabine van de Kia Niro is perfect geÔsoleerd, waardoor je nog meer kunt genieten van het premium JBL-geluidssysteem.