De Kia Picanto. 

Jong, vrolijk en stijlvol.


Proefrit reserveren   Private Lease   Aanbod occasions   Nieuw uit voorraadDe nieuwe Picanto verrast je in elk opzicht. Met z’n vlotte design en slimme features. Met z’n pit, zuinigheid en connectiviteit. En: met een heerlijke mix van jeugdige energie en volwassen veiligheid. Het is een kleine auto, toch is hij lekker ruim. Dat wordt genieten!

Heeft u interesse in de Kia Picanto? Durmi Auto heeft een breed aanbod nieuwe modellen of jong gebruikte occasions. Bekijk het aanbod gemakkelijk online of kom langs bij een van onze vestigingen! 

Neem contact op met Durmi Auto voor alle informatie. Ons team staat voor u klaar!

Fotogalerij exterieur
Fotogalerij interieur
Exterieur

Compact. En toch lekker ruim.

De nieuwe Kia Picanto is exact even lang en breed als zijn voorganger. Dankzij zijn 15 mm langere wielbasis biedt de nieuwe Picanto nog meer binnenruimte. Met deze compacte buitenmaten en z’n prettige weggedrag voelt de nieuwe Picanto zich overal thuis. Van de smalste straatjes in de binnenstad tot eindeloos glooiende buitenwegen. Waar wacht je nog op?


Strak. Sportief. De Picanto GT-Line.

Kiezen voor een Picanto is kiezen voor maximaal genieten. Liefst natuurlijk precies volgens je eigen smaak. Daarom is hij er nu ook als pittige GT-Line. Dankzij zijn unieke design en in het oog springende features is deze stijlvolle en sportieve Picanto niet te missen. Gelukkig maar! Kijk eens naar de sportieve bumpers, side skirts, dubbele uitlaat en chromen deurgrepen. De 16" lichtmetalen velgen maken het toch al indrukwekkende plaatje compleet.


Ruimte voor avontuur.

Een ideale stadsauto is klein van stuk maar moet toch genoeg ruimte bieden. Voor je avontuur. Voor de bagage. Hoe jouw leven er ook uitziet, de nieuwe Picanto is er klaar voor. Met zijn ruime interieur, de veelzijdig neerklapbare zitplaatsen en 255 tot zelfs 1.010 liter laadruimte deinst hij nergens voor terug.
Interieur


Zo groot kan compact zijn.

Het interieur van de nieuwe Picanto heeft maar ťťn doel: jou een lach op je gezicht bezorgen, iedere keer dat je instapt. Het is ruim, prachtig om te zien, en gemaakt met de beste materialen. En denk jij dat een compacte auto niet ruim kan zijn? Laat je verrassen! De nieuwe Picanto biedt al zijn inzittenden verrassend veel plaats.

In de cockpit vind je intuÔtief alle belangrijke informatie. De zit op de sportief ogende stoelen is prettig en comfortabel, ook op lange ritten. En in de vele opbergruimtes, zoals die in de centrale armsteun, heb je altijd alles wat je wilt onder handbereik.


Slim connected.

Je leeft nu, dus je wilt maximaal genieten. De nieuwe Picanto helpt je daarbij, met hightech en knappe gadgets. Zo ben je altijd en overal verbonden, als jij dat wilt. Het stijlvolle infotainmentsysteem helpt je onderweg met navigatie, live updates en nog veel meer.

Jouw telefoon. Die is belangrijk. Daarom heeft de nieuwe Picanto Android Auto™ en/of Apple CarPlay™(1). Zo houd je makkelijk contact en speel je je favoriete playlists. Comfortabel en veilig, allemaal met voice control. Ook laat je 'm makkelijk draadloos weer op.


Ruimte voor avontuur.

Een ideale stadsauto is klein van stuk maar moet toch genoeg ruimte bieden. Voor je avontuur. Voor de bagage. Hoe jouw leven er ook uitziet, de nieuwe Picanto is er klaar voor. Met zijn ruime interieur, de veelzijdig neerklapbare zitplaatsen en 255 tot zelfs 1.010 liter laadruimte deinst hij nergens voor terug.