De Kia Rio. 

Voor de tijd van je leven.


Plan een proefrit   Private Lease   Aanbod occasions   Nieuw uit voorraadDaar is hij dan: de compleet nieuwe Kia Rio. De pittige smaakmaker in zijn klasse. Compact, compleet én dynamisch. Met een krachtig nieuw design, perfecte connectiviteit en slimme features voor veiligheid en comfort. De nieuwe Kia Rio is jouw perfecte metgezel, elke dag van de week. 

Heeft u interesse in de Kia Rio? Durmi Auto heeft een breed aanbod nieuwe modellen of jong gebruikte occasions. Bekijk het aanbod gemakkelijk online of kom langs bij een van onze vestigingen! 

Neem contact op met Durmi Auto voor alle informatie. Ons team staat voor u klaar!
Fotogalerij 

Highlights

Krachtige aandachtstrekker.

Mag je oordelen op het eerste gezicht? Ja hoor! Zeker bij de nieuwe Kia Rio. Zijn krachtige looks trekken de aandacht, overal waar je komt. Hij pakt de spotlights met een mix van stijl, flair en karakter. De straat wordt jouw catwalk.


Verantwoord genieten.

Je krijgt wat je geeft. Daarom kun je maar beter lief zijn tegen Moeder Natuur. Met de Kia Rio is dat extra makkelijk: die heeft een pittige en super-efficiënte 1.0 T-GDi-motor. Daarmee kun je dynamisch rijden en tegelijk verantwoord genieten.


Ogen in je rug.

Achteruitrijden is met de nieuwe Kia Rio net zo leuk als vooruit: dankzij de achteruitrijcamera heb je via het display perfect zicht naar achteren. Dat is veilig en handig tegelijk: achteruit inparkeren wordt een fluitje van een cent. Klinkt ideaal, en dat ís het ook.
Interieur


Schoonheid zit van binnen.

Ware schoonheid zit van binnen? Dat geldt zéker voor de nieuwe Kia Rio. Die heeft een prachtig gestyled interieur met vijf volwaardige zitplaatsen: alle ruimte voor jou, je vrienden en/of je gezin. Plus: topklasse bekleding, ergonomisch ontworpen pedalen en een lederen stuurwiel. Dat zit goed, dat voelt goed, dat rijdt goed.


Slim connected.

Drie dingen waar automobilisten niet van houden: de weg vragen, kluwen snoertjes en displays die te klein zijn om te bekijken zonder vergrootglas. De Rio lost al die problemen op. Met Kia Connected Services(1) kom je altijd zonder omwegen op je bestemming. Met Android Auto™ en Apple CarPlay™(2) verbind je je smartphone direct aan je Kia.


Stoel- en stuurwielverwarming

Een koude auto is fijn als het zomer is, maar anders niet. Daarom heeft de nieuwe Kia Rio stoelverwarming voorin én een verwarmbaar stuurwiel. Pure luxe en héél comfortabe