De Kia Sorento. 

Een perfect karakter.


Plan een proefrit   Offerte   Aanbod occasions   Nieuw uit voorraadDe Sorento is uitgebreid onder handen genomen en helemaal opnieuw vormgegeven. Hierdoor is hij dynamischer, langer dan zijn voorganger, breder en ruimtelijker. Hij beschikt ook over een sterkere motor (200 PK), nieuwe designdetails, elegantere materialen, een uitgebreider standaard uitrusting en, inderdaad, nog heel, heel veel opties.

Heeft u interesse in de Kia Niro? Durmi Auto heeft een breed aanbod nieuwe modellen of jong gebruikte occasions. Bekijk het aanbod gemakkelijk online of kom langs bij een van onze vestigingen! 

Neem contact op met Durmi Auto voor alle informatie. Ons team staat voor u klaar!Fotogalerij


ExterieurGespierd en strak

Iedere Kia herken je aan zijn “tiger nose” grille. Maar alleen bij de Sorento loopt die grille naadloos door rondom de koplampen. Chique, nietwaar? Ook de zilverkleurige skidplates aan de onderkant zorgen voor veel stijl. Net als de vijf exclusieve kleuren. Voor een dynamische uitstraling is de Sorento voorzien van een aflopende daklijn zónder ruimte in te leveren. Sterker nog: je hebt heel veel ruimte in de Sorento.Zo kan het dus ook

Met zijn opvallende design en volledige toewijding aan kwaliteit weet je één ding heel zeker: de Sorento is meer dan zomaar een auto. Hij is er speciaal voor diegenen die geen genoegen nemen met de norm, maar altijd nét iets meer verwachten.

 

Interieur Volledig en ruim

In de Sorento geniet je van lederen bekleding, stoelverwarming vóór en achter, en stuurwielverwarming. Hartverwarmend, toch? En er zijn nog veel meer waardevolle zaken. De dashboardlijnen lopen door in de portieren: luxueus en ruimtelijk, dus. En de middenconsole is overzichtelijk en standaard uitgerust met een 7 inch groot navigatiesysteem.


Alles wat je nodig hebt

Verder heeft de Sorento standaard USB/AUX aansluitingen voor je smartphone of MP3-speler. Ten opzichte van zijn voorganger is de Sorento langer en breder. Hierdoor hebben jij en je passagiers (op alledrie de rijen!) veel ruimte én is er 90 liter meer ruimte voor de bagage.