De Kia SOUL EV. 

Recharge your soul.


Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod occasions   Nieuw uit voorraad


De Kia Soul EV is de eerste volledig elektrische auto van Kia, dus zonder uitstoot. De Soul EV heeft een indrukwekkende actieradius, een opvallend design en een eco-vriendelijk interieur. De Kia Soul EV heeft een lage bijtelling van slechts 4%.

Bent u ondernemer? Bij de zakelijke aanschaf van een Soul EV kunt u gebruik maken van de Milieu Investeringsaftrek (MIA). Deze regeling geeft u een groot belastingvoordeel. Met de MIA regeling kan 36% van de aanschafkosten van de auto, inclusief eventuele laadpaal, afgetrokken worden van de winst voor belastingen. Zo heeft u op de Soul EV een minimaal voordeel van € 2.454,- (Berekend op basis van een gemiddeld belastingtarief van 25%).

Klik hier om contact op te nemen met Durmi Auto. 

 


FotogalerijExterieur


Rijden opnieuw uitgevonden.

De elektrische Kia Soul EV biedt puur rijplezier. Je geniet van een riant vermogen en een uitstekend koppel. De Soul EV is hierdoor in staat zeer snel te accelereren. Het actieradius van 212 km* en het ontbreken van CO2-uitstoot bedienen zowel een praktisch ingestelde geest als een groen geweten. De minimale geluidsproductie en uitstekende stabiliteit zorgen voor optimaal rijcomfort voor de bestuurder en passagiers. De standaard automaat maakt het geheel compleet.


* Op basis van de nieuwe Europese rijcyclus.
Vrije tijd opnieuw vormgegeven.

ls enige elektrische SUV combineert de Soul EV efficiŽnt rijden met een buitengewoon gebruiksgemak. De achterstoelen kunnen worden opgesplitst en naar voren worden geklapt, zodat er plaats is voor bagage in alle soorten en maten.

Uitgekiende efficiency

lk detail van de Soul EV is ontworpen met efficiŽntie in het achterhoofd. De actieradius van de auto hangt af van de accustatus, dus veel systemen in het voertuig, bijvoorbeeld die voor remmen, verwarmen en koelen, zijn zo gemaakt dat ze de energie in het systeem houden of zelfs energie teruggeven.InterieurOntdek je comfortzone

De ruime en opvallende cockpit met twee tinten zit vol inspirerende eigenschappen; van gladde oppervlakken en afgeronde contouren tot exclusieve, milieuvriendelijke bekleding en afwerking. Je hebt toegang tot het uitgebreide infotainmentsysteem, waarmee je o.a. de accustatus kunt bekijken, de afstand en de route tot het volgende oplaadstation kunt zien en de airconditioning kunt instellen.Informatie op een nieuwe manier

Houd de prestaties, het energiegebruik en andere informatie in de gaten met de goed zichtbare schermen op het instrumentenpaneel en middenconsole. Het instrumentenpaneel recht achter het stuur is voorzien van een 3,5 inch kleuren OLED-scherm. Dit laat essentiŽle informatie zien over de prestaties en efficiency van de auto. Zo zie je direct welke afstand er is afgelegd en hoe ver je kunt rijden tot de auto opnieuw moet opladen.


Enorme ruimte

Onder de vloer van de bagageruimte, die normaal al 287 liter biedt, is er nog een ruimte beschikbaar voor waardevolle spullen, gereedschap en oplaadkabels. Uit het zicht van nieuwsgierige ogen.