De nieuwe Kia STONIC. 

Stijl is het beste statement.Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod occasions   Nieuw uit voorraad


 


De Kia Stonic is gemaakt voor mensen die willen genieten van elk moment. Die hun grenzen verleggen en houden van avontuur. De Stonic geeft je nieuwe energie, nieuwe spirit. Zo heb je crossover nog nooit ervaren. Een slanke maar toch krachtige bouw, strakke styling, prettige handling en zijn uitstekende prestaties: de Kia Stonic blijft je verrassen, elke dag.


Al bij de eerste aanblik weet je: de Kia Stonic gaat zijn eigen weg. Zijn styling is fris en gedurfd. Zijn geďntegreerde Bi-functionele projectiekoplampen met scherpe LED-dagrijverlichting geven de Stonic een dynamische en sportieve aanblik.

Interesse in een nieuwe Kia STONIC, een voorraadmodel of een mooie occasion? Bekijk ons brede aanbod online of neem contact met ons op.

 → Brochure of prijslijst downloaden
 → Zelf samenstellen

 Private LeaseActie voorraadInruilvoorstelContact

Ontsnap aan het alledaagse.

Al bij de eerste aanblik weet je: de Kia Stonic gaat zijn eigen weg. Zijn styling is fris en gedurfd. Zijn geďntegreerde Bi-functionele projectiekoplampen met scherpe LED-dagrijverlichting geven de Stonic een dynamische en sportieve aanblik. En niet te missen is de driedimensionaal gevormde grille en zijn scherpe verticale lijnen rond de mistlichten voor. Tel daarbij op de two-tone lakuitvoering – met body en dak in spannende contrasten – en je weet: dit is iets heel bijzonders.


Net even anders.

Ook van achteren gezien maakt de Kia Stonic een sterke indruk.
De scherp hellende achterruit en de brede wielkasten geven hem
een gespierde uitstraling. Geraffineerde 3D-graphics in de LEDachterlichtunits getuigen van karakter en een fijn oog voor detail.
De vloeiende lijn van de achterklep en de zilverkleurige skidplate
aan de onderzijde maken het beeld compleet: dit is een design
dat bekijks trekt. 


Kies het lekker zelf.

Heb je een goede indruk gekregen van wat de Kia Stonic allemaal voor je kan doen? Dan is het nu tijd om kleur te bekennen en te kiezen. Het goede nieuws: er zijn meer dan 100 verschillende opties om ’m precies naar jouw smaak aan te kleden. Kies je kleur, de materialen en de extra’s en je Stonic is echt helemaal de jouwe.
  

Onze Kia STONIC acties: 

Rijklaar al vanaf

€ 18.995,-Je rijdt de STONIC al va 

€ 309,- per maand*.
Ruil je huidige auto in voor extra

voordeel tot wel € 750,- 

Geniet van iedere seconde.

In het drukke verkeer van tegenwoordig mag je niets missen. Daarom biedt de Kia Stonic alle informatie die je nodig hebt én helpt hij afleiding te vermijden. Met Apple CarPlay & Android Auto kun je handsfree met spraakbesturing bellen. En intussen biedt een state-ofthe-art multimediasysteem met zwevend touchscreen je alle info- en entertainment die je wilt.


Geniet van elk detail.

Houd jij vooral van het bruisende stadsleven, of van ongerepte natuur? Ook het interieur van de Kia Stonic kun je precies kiezen zoals jij het wilt. Kijk maar: al deze opties hebben een eigen
karakter, stuk voor stuk met oog voor detail gemaakt van topklasse materialen en stoffen.


Met handige neerklapbare zitplaatsen achterin, met een ruim interieur en met een heel flexibele laadruimte – van 352 tot maar liefst 1.155 liter. Wat de dag ook brengt, jouw Stonic is er klaar voor. 


Boordevol dynamiek.

Als je maximaal wilt genieten van elk moment, moeten power en precisie hand in hand gaan. Dat is precies wat de Kia Stonic biedt. Met keuze uit drie motoren – twee benzine en een diesel – krijg je altijd de dynamiek die bij jou past. Gekoppeld aan een soepel werkende handgeschakelde versnellingsbak is elke uitvoering verrassend pittig én spaarzaam.