Over ons

Durmi Auto, uw officiŽle Kia dealer is met vijf vestigingen altijd dichtbij. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier als zakelijk, streven wij naar een langdurige relatie en duurzame mobiliteit. Op iedere vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien. Het merk Kia staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn kernwaarden die, samen met klantentevredenheid, bij Durmi Auto dagelijks worden nagestreefd.

Service
Durmi Auto adviseert u graag over het onderhoudsschema van uw Kia zodat u onnodige reparatiekosten voorkomt aan uw auto. Durmi Auto gebruikt originele onderdelen en u wordt vooraf geÔnformeerd over de kosten van de eventuele reparatie. We willen graag dat u uiterst tevreden bent!

Business Center
Zoals u weet, worden er hoge eisen gesteld aan het zakenleven. Vooruitgang is belangrijk voor uw bedrijfsresultaat. Ons team van vakbekwame collega's kan u adviseren bij de juiste keuze van uw (bedrijfs-)auto, of het nu om aanschaf of lease gaat.

Elk bedrijf heeft een andere vervoersbehoefte en wij zoeken naar de meest passende oplossing. Ook kunnen we u ondersteunen bij het beheren van uw wagenpark. Voor vragen over financiering, leasing en fiscale aspecten kunt u contact met ons opnemen. Een team van adviseurs staat voor u klaar!

Occasions
Durmi Auto biedt u met haar occasionprogramma een uniek aanbod in de markt. Wanneer u kiest voor een Durmi Auto occasion, koopt u een auto die door onze ervaren technische specialisten tot in het kleinste detail is gecontroleerd. Kosten noch moeite zijn gespaard om u langdurig onbezorgd en veilig rijplezier te bieden. Het gaat tenslotte om uw mobiliteit en veiligheid.

Kia Top Selectie!
De beste occasion vindt u bij Durmi Auto onder de naam Kia Top Selectie! Dit keurmerk staat voor kwaliteit en zekerheid, onderstreept door de 7 garanties die op elke Kia Top Selectie auto standaard zijn.

Durmi Auto en Stern
Durmi Auto is onderdeel van de Stern Groep. Stern is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern is beursgenoteerd, financieel sterk en realiseert met ruim 2.200 medewerkers een omzet van meer dan € 1.000 miljoen op jaarbasis.


Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern 21 toonaangevende automerken en is daarnaast in toenemende mate actief op het gebied van financiŽle en andere mobiliteitsdiensten. Stern beschikt nagenoeg over landelijke dekking in Nederland met een focus op de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Groningen en Drenthe. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Meer informatie. 
Historie

Op 1 juli 2006 werd het bedrijf Van Bruggen in Purmerend overgenomen door de Stern Groep en de bedrijfsnaam werd veranderd in 'Durmi Motors'. De vestigingen in Zwaag, Amsterdam-Noord en Zaandam volgden al snel. In 2008 werd de naam 'Durmi Motors' veranderd in Durmi Auto. Zo kregen we net als de andere Stern bedrijven een vogelnaam met vijf letters. 

Kia in Nederland
De afgelopen jaren  heeft Kia onafgebroken gebouwd aan de implementatie, positionering, en professionalisatie van het merk. Na het samengaan met de Hyundai Motor Groep in 1998 is de groei in een stroomversnelling gekomen. In enkele jaren tijd heeft het complete gamma een ingrijpende vernieuwing ťn uitbreiding ondergaan. Sterke troeven zoals de Kia cee'd familie, de nieuwe ruime Kia Venga, Kia Sportage en de Kia Picanto hebben voor een grote stijging van het marktaandeel gezorgd. En ook de toekomst blijft een speerpunt voor Kia.

Snelle stijger
Kia is een van de snelst groeiende automerken op de Nederlandse automarkt van de afgelopen jaren. In 2004 steeg het marktaandeel met meer dan 50%. Hierdoor eindigde Kia op een 12e positie in de ranglijst van best verkochte personenauto’s. Een prestatie die beloond moest worden, zo vond Kia Motors Corporation. Daarom heeft de Nederlandse Kia organisatie de prestigieuze ‘European Top Performance Award’ uitgereikt gekregen. Een geweldige prestatie, want Kia Motors Nederland was eerder al uitgeroepen tot beste Kia organisatie ter wereld. In 2005 eindigde Kia voor het eerst in de top-10 van best verkochte personenautomerken van Nederland.

In 2010 begon Kia het jaar erg goed door het eerste half jaar als snelste stijger te eindigen. In de periode januari t/m juni 2010 verkocht Kia 9569 Kia’s in Nederland. Hiermee was Kia de snelste stijger met een stijging van 163% ten opzichte van 2009. Maar ook in het jaar 2011 is Kia hard op weg om een vaste top 10 positie te bemachtigen..

Het verkoopsucces van Kia in Nederland duurt onafgebroken voort en ligt volledig in lijn met het wereldwijde verkoopsucces van Kia Motors. Het jaar 2010 werd afgesloten met een indrukwekkende verkoopstijging. De succesvolle Koreaanse autofabrikant blijft maar ‘plussen’. “Wij zijn eind vorig jaar een verkoopoffensief gestart, waarbij we de nadruk hebben gelegd op de ontwikkeling van het merk Kia. Onze 7 jaar garantie is een prima illustratie daarvan. Het succes van die strategie wordt weerspiegeld in de verkoopcijfers. Ten opzichte van het eerste half jaar van 2009 noteren wij zelfs een verkoopstijging van 163%. Daarmee is Kia het merk met de sterkst stijgende verkopen in Nederland.” 

 

Duurzaamheid

                         

Durmi Auto officieel Erkend Duurzaam PLUS
Durmi Auto is een officieel Erkend Duurzaam PLUS autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam PLUS is uitgereikt door Bovag en is het bewijs dat Durmi Auto in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

Wat betekent Erkend Duurzaam PLUS concreet in de dagelijkse praktijk van het autobedrijf? Op die vraag hebben Rob Visser (directeur) en Hans Bulte (kwaliteitsmanager) van Durmi Auto een helder antwoord. “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld alleen nog maar stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. We hebben groene stroom en gaan zuinig om met energie.”

Ook als werkgever heeft Durmi Auto zijn zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf neemt Durmi Auto zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door de sponsoring van lokale sportverenigingen en projecten.

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showroom van Durmi Auto staan dan ook alle schone en zuinige modellen van Kia. “Wij merken dat er steeds meer vraag is naar auto’s met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik. Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Daarbij denken we verder dan de auto’s die we nu moeten verkopen; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.”

Het certificaat Erkend Duurzaam PLUS is onderdeel van het branche brede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA en wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit). Het certificaat is een jaar lang geldig.

Kia Duurzaam vanuit Kia Nederland
Kia Duurzaam steunt op drie belangrijke pijlers die de milieuproblematiek zowel vanuit een technologisch uitgangspunt als via gedragsverandering benaderen: Innoveren, Reduceren en Compenseren.

Innoveren
Op het gebied van innovatie heeft Kia de afgelopen jaren al duidelijk bewezen wereldwijd ťťn van de frontrunners te zijn op het gebied van ‘groene’ technologie. Kia beschikt in Korea over een omvangrijke divisie waar een grote staf medewerkers uitsluitend bezig is om ontwikkelingen voor de toekomst te toetsen op hun praktische haalbaarheid. Dit Kia Eco-Technology Research Centre verricht onderzoek naar schonere, groenere transportmiddelen voor de toekomst.

Voorbeelden zijn de schone Kia eco_cee’d en de Kia Fuel Cell Electric Vehicle, een brandstofcel studiemodel dat waterstofverbranding met elektrische vierwielaandrijving combineert. Hybridetechnologie is bij Kia inmiddels eveneens in een vergevorderd stadium aanbeland. Kortom, talrijke initiatieven om schonere en brandstofefficiŽntere Kia’s voor nu en in de toekomst te ontwikkelen.

Reduceren
De tweede pijler van Kia Duurzaam is Reduceren. Kia wil mensen bewuster maken van de mogelijkheden die ze binnen hun leefomgeving hebben om zelf een bijdrage te leveren aan het terugdringen van CO2. Om dat streven te realiseren appelleert Kia Nederland vooral aan het gezond verstand van automobilisten. Aan de hand van handige tips wil Kia hen bewegen tot een gedragsverandering bij het autorijden.

Compenseren
Het derde onderdeel van Kia Duurzaam is Compenseren. Ondanks het ontwikkelen van nieuwe innovatieve technologieŽn en het reduceren van brandstofconsumptie, zal er sprake blijven van CO2 emissie. Bomen, gewassen en struiken nemen tijdens hun groei CO2 op. De koolstof (C) gebruiken ze voor de groei van takken, bladeren en wortels. Hierbij komt zuurstof (O2) vrij. Als gevolg van de extra aanplant van bomen, gewassen en struiken wordt extra CO2 uit de atmosfeer gehaald. Kia Nederland investeert in de aanplant van Jatropha-struiken in Mali, Afrika. Ook Kia-rijders kunnen meedoen en een bedrag storten ter compensatie van hun CO2 uitstoot. 

 

Tips voor duurzamer rijden:


Schakel op het juiste koppelmoment.
Rij vanaf 80 kilometer per uur al in de 5e versnelling.
Controleer maandelijks de bandenspanning.
Maak gebruik van toerenteller, cruise control en boordcomputer.
Matig de snelheid. De meeste auto’s leggen een bepaalde afstand het zuinigst af bij circa 90 km/uur. Boven 100 km/uur neemt het brandstofverbruik snel toe.
Extra bagage in de auto zorgt voor een hoger brandstofverbruik. Elke 10 kg extra gewicht betekent 0,1 liter meerverbruik per 100 kilometer.
Neem voor kleine ritjes eens wat vaker de fiets.

 

 

Algemene informatie
Iban nummer: NL53INGB0663566851
Bic: INGBNL2A
Kvk Alkmaar: 27089250
BTW nummer: NL009834989B01
Postadres: Postbus 242, 1440 AE Purmerend
Telefoonnummer algemeen: 088 292 56 01
Telefoonnummer werkplaatsplanning: 088 292 52 00