De maandaanbieding van september:

alle merken ruitenwissers 30% korting.

Maak direct een
werkplaatsafspraak

  Bel onze planning:
088-2925200
  Stuur ons een e-mail:
info@durmiauto.nl

 

Elke maand hebben wij bij Durmi Auto een mooie aanbieding op het gebied van After Sales. Deze maand staan de ruitenwissers centraal:

Ruitenwissers zijn een belangrijk onderdeel op iedere auto. Want ze houden de voorruit schoon. Zodat we in alle omstandigheden in ieder geval nog iets kunnen zien. Tenminste, dat is de bedoeling.

Maar ruitenwissers slijten door het gebruik of raken beschadigd. Bijvoorbeeld wanneer ze vastgevroren zitten op de voorruit en we trekken ze los. Er lijkt weinig aan de hand wanneer we ze losgetrokken hebben, maar het wisrubber van het ruitenwisserblad kan dan toch beschadigd geraakt zijn.

Wanneer moet je ruitenwissers vervangen?
Ook uitdroging van het rubber kan ervoor zorgen dat de ruitenwissers hun werk niet heel goed meer doen. Het wissen van de ruiten gaat dan vaak gepaard met een hoop gepiep, maar echt schoon en droog worden de ruiten niet meer.

Tijdens een wasbeurt wordt vaak vergeten de ruitenwisserbladen ook even schoon te maken. Veel automobilisten rijden hun auto door de wasstraat wanneer deze aan een wasbeurt toe is. Echter, van de wasstraat worden je ruitenwisserbladen niet echt schoon.

Vaak houd je ruitenwisserbladen al in een stuk betere conditie wanneer je met het ruitendoekje dat je bij veel wasstraten krijgt, ook even je ruitenwissers schoonmaakt.

Echter, wanneer ruitenwissers zich al met het nodige kabaal over je voorruit bewegen, maar de voorruit niet echt schoonmaken, dan zijn ze vrijwel zeker aan vervanging toe.

Weerhoud jezelf er overigens van door te rijden met versleten ruitenwissers. Want naast dat versleten ruitenwissers je ruit niet goed schoonhouden, kunnen ze ook zorgen voor beschadigingen aan je voorruit.

 


De actie: 

 


Alle merken ruitenwissers


30% korting


Maak werkplaatsafspraak