De nieuwe Kia XCeed

Een spannend vooruitzicht.

De nieuwe Kia XCeed combineert het schijnbaar onmogelijke. Je kunt ermee in stijl komen voorrijden bij de hipste party's ťn zelfverzekerd op pad voor spannende avonturen. Een stijlvolle crossover, perfect voor actieve urbanites die met minder geen genoegen nemen. Met een oogstrelende coupť-lijnvoering en altijd in voor nieuwe dingen.

Heeft u interesse in de Kia XCeed? Neem contact op met Durmi Auto voor alle informatie. Ons team staat voor u klaar. Plan een proefrit!
Vraag een offerte aan
Contact
Hartveroverend mooi.

Design dat overtuigt.


Een echte eye-catcher, hoe je ‘m ook bekijkt. Met dynamische en uitdagende lijnen van voor tot achter. De Kia XCeed is altijd in voor nieuwe trips en heeft precies het karakter dat bij zijn uiterlijk past. Zoek je spanning en sensatie? Deze sportieve crossover overtreft met speels gemak al je verwachtingen!


Pure sportiviteit.

Grenzeloos rijplezier.


Als je alles uit het leven wilt halen, neem je met minder geen genoegen. De Kia XCeed verrast je met allerlei perfect geÔntegreerde slimme features. Zo zit jij bij elk avontuur op de voorste rij. Met topklasse comfort, op het puntje van je stoel.

Exterieur Highlights.

- Unieke full LED koplampen

- Exclusieve 18" diamond cut lichtmetalen velgen

- Sportieve diffuser met uitlaatsierstukken

- 3D full-LED achterlichten


Interieur Highlights.


- Slim 10,25" navigatie & multimedia systeem met UVO Connect

- Interactief digitaal 12,3" instrumentencluster met intuÔtieve visuals

- Quantum yellow color pack met zwarte hemelbekleding


Verwacht het beste,
en nog veel meer!

Als jij graag enthousiast geniet van elk avontuur, is het fijn te weten dat er iemand is die altijd het hoofd erbij houdt. Met zijn innovatieve DRIVE WiSE-technologieŽn kijkt de nieuwe Kia XCeed hij continu rondom met je mee naar eventueel gevaar. Zo kun jij veilig en ongestoord genieten, in alle comfort.