De Kia Ceed SW Plug-in Hybrid. 

De Ceed SW met 50 km elektrisch bereik. Standaard met automaat.


Plan nu een proefrit!   Offerte aanvragen   Contact  Zodra je de Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid ziet, weet je het meteen: dit is het beste van twee werelden. Een unieke combinatie: de stijl, ruimte en veelzijdigheid van een elegante stationwagen met de power, dynamiek en pure efficiency van elektro-hybride.

Neem contact op met Durmi Auto voor alle informatie. Ons team staat voor u klaar!

Clean design


Deze Ceed SW PHEV straalt 100% kwaliteit en zelfbewustzijn uit. Van de markante voorzijde met de tiger nose grille via de slanke body tot de gespierde achterzijde met dubbele uitlaatsierstukken en heldere LED–achterlichten.


Slimme technologie


Het comfortabele en praktische interieur verrast je met allerlei slimme technologie. Het nieuwe navigatiesysteem kun je tot in detail aanpassen en instellen naar je eigen smaak. Met de split-screen functie kun je tot drie verschillende programma’s tegelijk raadplegen. En het toont je de energiestromen, de accustatus en andere informatie over het Plug-in Hybrid systeem.


Mooi en efficiŽnt


De Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid heeft sportieve genen. Kijk maar naar het uitgesproken design met de krachtige 3D-gevormde tiger nose grille en de full-LED koplampen met ice cube LED-dagrijverlichting. LED verbruikt minder energie dan andere verlichting, ideaal dus voor elektrisch rijden.


Duurzaam, praktisch en gebruiksvriendelijk


Deze aandrijflijn combineert een 8,9 kWh lithium-polymeer batterijpakket, een 44,5 kW elektromotor en een efficiŽnte 1.6 GDi 103 kW / 141 pk benzinemotor met een zesversnellingsbak met dubbele koppeling. De uitstoot is desondanks bescheiden: slechts 28g CO2 / km (NEDC)


De modernste hybride oplossingen

De regeneratieve remtechnologie zorgt voor hergebruik van energie zodat de batterij tijdens het rijden of remmen wordt bijgeladen. De 'coasting' functie analyseert jouw route en laat weten wanneer je voet van het pedaal moet nemen. En het Virtual Engine Sound System wordt geactiveerd in de EV-modus om voetgangers veilig op de hoogte te stellen van jouw aanwezigheid.Plug-in Hybrid technologie in detail


Met de Hybrid/Electric (H/EV) switch naast de transmissiehendel kun je zelf kiezen: wil je puur elektrisch rijden, of hybride? De EV-modus is ideaal voor in de stad: daarmee rijd je puur elektrisch, zonder brandstof te verbruiken en zonder uitlaatgassen, met maar liefst 50 km bereik. Zodra de accu verder leeg raakt, schakelt de auto vanzelf over naar de Hybrid-modus. Daarin werken de benzine- en elektromotor simultaan, al naar gelang de omstandigheden en de gevraagde prestaties. Lekker vlot en zo zuinig mogelijk.


Flexibele bagageruimte


De Ceed Sportswagon biedt maar liefst 437 liter bagageruimte. Slimme extra’s zoals bagagehaakjes en vloernetten houden losse items netjes op hun plek. En dan is er nog de ideale gadget, zeker als je je handen vol hebt: zodra je met de Smart Key op zak achter de achterklep van de Ceed SW gaat staan, gaat deze automatisch langzaam open.