De Kia Niro Electric.

Volledig elektrisch. Hij komt er aan. De volledig electrische Kia Niro. De Niro was er al als Hybride en als Plug-In Hybride, maar nu komt hij als 100% volledig elektrische auto op de markt.  

Wil jij als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuws over de Kia Niro Electric? Laat dan uw gegevens bij ons achter. Wij geven u vervolgens de eerste updates over nieuws, foto's, data en prijzen.
Bij Durmi Auto bent u als eerste op de hoogte! 


Blijf op de hoogte.

 
 
 
 


 
De compacte elektrische crossover met 4% bijtelling.

De Niro EV Concept wordt aangedreven door een nieuwe generatie batterij-elektrische aandrijflijn die Kia in de nabije toekomst introduceert. De aandrijflijn bestaat uit een 64 kWh lithium-polymeer-batterij, gekoppeld aan een krachtige 150 kW sterke elektromotor. Hiermee is het verwachte rijbereik op één acculading ruim 500 kilometer (NEDC), zonder enige vorm van uitstoot. De 100% elektrische Niro rijd je zakelijk met slechts 4% bijtelling.


Blijf op de hoogte.

 

 Vanaf najaar 2018 in de showroom.

In de Niro Electric geniet je van het standaard comfort net als bij de andere Niro modellen. Het riante koppel van de elektromotor is direct beschikbaar en zorgt voor nog meer rijplezier en een vlotte acceleratie.


Blijf op de hoogte.


Stijlvol design en efficiency gecombineerd.

De Niro Electric combineert het stijlvolle design van een compacte cross-over met de hoge efficiency van een geavanceerde volledig elektrische aandrijflijn.


Blijf op de hoogte.

 Meer foto's.→ Download het persbericht van Kia.