De Kia XCeed Plug-in Hybrid. 

De XCeed met 48 km elektrisch bereik. Standaard met automaat.


Plan nu een proefrit!   Offerte aanvragen   Contact  Kies jij altijd voor je eigen avontuur? Dan is de Kia XCeed PHEV precies wat jij wilt. Een echte eyecatcher, hoe je ’m ook bekijkt. Met dynamische en uitdagende lijnen, een krachtige SUV-grille, unieke Z-vormige LED-koplampen en mistlichten standaard. De iconische styling en het krachtige silhouet onderstrepen de sterke persoonlijkheid van de Kia XCeed.

Neem contact op met Durmi Auto voor alle informatie. Ons team staat voor u klaar!

Crossover met coupť-lijnvoering


De XCeed PHEV is dť stijlvolle crossover met een oogstrelende coupť-lijnvoering. Kijk bijvoorbeeld naar de geprononceerde SUV-stijl wielkasten en de prachtige 18” lichtmetalen wielen. Dankzij de extra bodemvrijheid (184 mm) kun jij overal goed uit de voeten – van binnensteden vol drempels tot avontuurlijke buitenwegen. De hogere zit geeft jou perfect overzicht. Zo zit jij front row bij elk avontuur.


Duurzaam, praktisch en gebruiksvriendelijk


Deze aandrijflijn combineert een 8,9 kWh lithium-polymeer batterijpakket, een 44,5 kW elektromotor en een efficiŽnte 1.6 GDi 103 kW / 141 pk benzinemotor met een zesversnellingsbak met dubbele koppeling. De uitstoot is desondanks bescheiden: slechts 29g CO2 / km.


Plug-in Hybrid technologie in detail

Met de Hybrid/Electric (H/EV) switch naast de transmissiehendel kun je zelf kiezen: wil je puur elektrisch rijden, of hybride? De EV-modus is ideaal voor in de stad: daarmee rijd je puur elektrisch, zonder brandstof te verbruiken en zonder uitlaatgassen, met maar liefst 48 km. Zodra de accu verder leeg raakt, schakelt de auto vanzelf over naar de Hybrid-modus. Daarin werken de benzine- en elektromotor simultaan, al naar gelang de omstandigheden en de gevraagde prestaties. Lekker vlot en zo zuinig mogelijk.


De laadindicator is ook van buiten zichtbaar


De laadindicator is slim ingebouwd in de speakergrille centraal in het dashboard. Zodra je inplugt om op te laden tonen drie LED-lampjes het batterijniveau en de laadstatus. Doordat deze lampjes ook van buiten de auto zichtbaar zijn, weet je al voor het instappen hoe vol je accu is.


Slimme technologie

Het comfortabele en praktische interieur verrast je met allerlei slimme technologie. Het nieuwe navigatiesysteem kun je tot in detail aanpassen en instellen naar je eigen smaak. Met de split-screen functie kun je tot drie verschillende programma’s tegelijk raadplegen. En het toont je de energiestromen, de accustatus en andere informatie over het Plug-in Hybrid systeem.Slim omgaan met energie


Schakel gemakkelijk tussen benzine en elektriciteit. De XCeed Plug-in Hybrid kan met de bijgeleverde laadkabels opgeladen worden via in een normaal stopcontact of bij een openbare laadpaal. Het slimme regeneratieve remsysteem zet remenergie om en laadt de accu op.


Flexibele bagageruimte en 1.300 kg trekgewicht


In de XCeed PHEV combineer je ruimte met flexibiliteit. Een praktische bagageruimte staat je ter beschikking. Met de in 3-delen (40:20:40) neerklapbare achterbank (1.243 liter) wordt dat nog meer. En de XCeed PHEV biedt daarnaast een trekgewicht van 1.300 kg.