30 mei 2012

Kia Picanto. Helemaal in topvorm.

 

 

De Kia Picanto combineert opmerkelijk design met een aantrekkelijke prijs. U betaalt geen BPM, geen wegenbelasting en in de lease heeft u slechts 14% bijtelling. 7 jaar garantie is standaard. De enige vraag voor u is: neem ik de 3-deurs of de 5-deurs.

 

Design en kwaliteit bekroond!

Niet lang na de introductie van de 5-deurs Picanto kwam de Picanto 3-deurs. De 3-deurs Picanto is ontworpen met onder andere een flinke extra luchtinlaat, rode grille, sportieve bumpers en een dubbele uitlaat. Hierdoor ziet de 3-deurs Picanto er nog stoerder uit dan z’n 5-deurs broertje. De 3-deurs Picanto werd zelfs beloond met de prestigieuze iF Product Design Award 2012! Een internationale onderscheiding voor innovatief design ťn kwaliteit.

Helemaal in topvorm

De Kia Picanto zet in de klasse van compacte auto’s een nieuwe standaard op het gebied van design. Neem zijn dynamische lijnen. Of de onmiskenbare Kia ‘tiger nose’, met z’n karakteristieke grille. De Kia Picanto is van bumper tot bumper gemaakt uit hoogwaardige materialen. Weet u al of u de 3-deurs of 5-deurs kiest?

 

 

Meer nieuws...