30 mei 2012

Durmi Auto biedt unieke garantie van 7 jaar

 

 

 

Kia geeft een garantietermijn van zeven jaar op nieuwe Kia modellen, uniek in de autoindustrie. Met deze uitgebreide garantiebepalingen heeft Kia-dealer Durmi Auto nog een ijzersterke propositie voor de klant, naast het dit jaar ingrijpend vernieuwde modelprogramma.

 

In navolging op het succes van de unieke en innovatieve Kia-garantie van zeven jaar die al van kracht was voor de in Europa geproduceerde Kia cee’d en Sportage, biedt Kia nu die identieke garantie van 7 jaar of 150.000 kilometer aan op alle modellen, van de populaire, kleine Picanto tot de ‘top of the line’ Kia Sorento. “Kia vindt klantentevredenheid van het allergrootste belang en de nieuwe garantie van zeven jaar voor alle modellen speelt daarbij een cruciale rol. Ik ben dan ook overtuigd dat door deze lange garantietermijn nog meer geÔnteresseerden de weg naar onze showrooms zullen weten te vinden,” zegt Durmi Auto. “De nieuwe garantietermijn van zeven jaar is van toepassing op alle auto’s die na 1 januari 2010 worden verkocht en geregistreerd.”

 

De nieuwe Kia-garantie is een uitgebreide ‘bumper tot bumper’ fabrieksgarantie en dekt de volledige auto tot maximaal zeven jaar, zonder kilometerbeperking gedurende de eerste drie jaar, of in totaal 150.000 kilometer.

Een groot voordeel voor de klant van de nieuwe garantie van zeven jaar is, naast het vertrouwenwekkend gevoel, dat de garantie overdraagbaar is aan volgende eigenaren van de auto. Bepaalde slijtagedelen, zoals banden, remblokken en koppelingsplaten zijn uitgesloten van garantiedekking.

 

“De nieuwe Kia-garantie van zeven jaar is eenvoudigweg de ‘langstdurende en beste’ garantie die momenteel aan welke auto ook wordt verleend. Daardoor kunnen onze Kia-klanten gedurende een lange tijd volop genieten van zorgenvrij autorijden, met de toegevoegde waarde van een hogere prijs wanneer de auto wordt ingeruild of verkocht,” concludeert Durmi Auto.

 

Voordelen van 7 jaar garantie.

 

Meer nieuws...