12 juli 2012

Kia cee’d SportsWagon leverbaar vanaf € 18.195,-

 

De in mei dit jaar ge´ntroduceerde cee’d mag zich vanaf de start verheugen in een grote belangstelling van het publiek, nadat de internationale media zich al eerder lovend hadden uitgelaten over de nieuwste Kia. Gebaseerd op de vijfdeursversie maakt in september de cee’d SportsWagon zijn opwachting in de Nederlandse Kia-showrooms. Vooruitlopend daarop geeft Kia nu al de prijzen van de cee’d SportsWagon vrij.

 

Verder verbeterd
In vergelijking tot de huidige cee’d SW is de nieuwe cee’d SportsWagon ‘groter gegroeid’, een aangename eigenschap voor een toch al ruime stationwagon. De lengte is met 2 centimeter toegenomen terwijl de riante bagageruimte nu maar liefst 1.642 liter meet. Die ruimte is overigens zeer praktisch te benutten dankzij de volledig vlakke laadvloer, de lage tildrempel, de grote achterklep en een opbergvak onder de laadvloer. In de bagageruimte is een revolutionair bagagesysteem ge´ntegreerd, waarmee de bagage in een handomdraai zorgvuldig kan worden vastgezet. Met deze voorziening onderscheidt de Kia cee’d SportsWagon zich van zijn concurrenten. Verder doet de SportsWagon zijn naam eer aan door zijn sportieve looks, die nog eens worden versterkt door de standaard zilverkleurige dakrails.


Het modelprogramma van de cee’d SportsWagon is gelijk aan dat van de 5-deurs uitvoering.

 

Model Motorvermogen Prijs
Kia cee'd 1.6 GDi benzine 99kW 135pk, 131 gr CO2 v.a. € 18.195,-
Kia cee'd 1.6 CRDi diesel 94kW 128pk, 110 gr CO2

v.a. € 23.195,-

 

De cee’d SportsWagon is leverbaar met features als:

  • DCT-transmissie met dubbele koppeling 
  • FlexSteer variabele stuurbekrachtiging 
  • Full Map Navigatie met touchscreen
  • Xenonverlichting en Adaptive Lighting System 
  • Smart Park Assist System 
  • Lane Departure Warning System

 

20% bijtelling
Net als de 5-deurs uitvoering van de Kia cee’d hebben de handgeschakelde uitvoeringen van de cee’d SportsWagon met zowel benzine- als dieselmotor het groene A energielabel en slechts 20% bijtelling voor de zakelijke rijder.

Ge´nteresseerde kopers kunnen nu al kennismaken met de nieuwe cee’d SportsWagon, die te zien is in het Kia Experience Center in Breukelen. Het Experience Center is geopend van maandag t/m vrijdag, van 9:00 tot 17:00 uur.

 

Meer nieuws...