13 december 2013

Peperbloem in Kia Picanto lief!

Onlangs nam eigenaresse Yvonne Breuk van bloemenspeciaalzaak Peperbloem haar nieuwe Kia Picanto lief! in ontvangst bij Durmi Auto Purmerend.


Oscar Molekamp, verkoopadviseur bij Durmi Auto Purmerend: “Deze auto past perfect bij de Peperbloem. Het in- en exterieur heeft zoveel overeenkomsten met eigenaresse Yvonne en haar bloemenzaak in Purmerend. Die twee moesten we bij elkaar brengen.” Sinds kort rijdt Yvonne dan ook in de rondte met haar opvallende Kia. Peperbloem levert al diverse jaren naar tevredenheid boeketten voor de autoafleveringen bij Durmi Auto te Purmerend.


Het lief! thema is overal terug te vinden. De buitenkant van de Kia Picanto heeft lief! bestickering. De stoelen zijn fraai bekleed in twee kleuren leer en voorzien van een lief! logo en lichtblauwe stiknaden. De versnellingspookhoes is ook van leer en heeft dezelfde kleur als de stoelwangen. Accessoires als een lederen sleuteletui en een lederen kentekenbewijs map, die bovendien voorzien zijn van het lief! logo, maken het geheel compleet.


Peperbloem is een speciaalzaak met voor elk wat wils, sinds 1 december 2007 gevestigd in de Peperstraat 31 te Purmerend. Durmi Auto is officieel Kia dealer en heeft vestigingen in Amsterdam-Noord, Purmerend, Zaandam en Zwaag. Durmi Auto is een onderdeel van de Stern Groep.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oscar Molekamp (Verkoopadviseur Durmi Auto) met Yvonne Breuk van bloemenspeciaalzaak Peperbloem.

 

Meer nieuws...