16 januari 2014

Durmi Auto bekroond met 'Top Dealer Award 2014'

Kia Motors Nederland heeft Durmi Auto bekroond met de 'Top Dealer Award 2014'. Hiermee behoort Durmi Auto tot de tien best presterende Kia-dealers van het afgelopen jaar. 

 

De winnende autobedrijven ontvingen de bijbehorende award tijdens de Kia nieuwjaarsbijeenkomst uit handen van Thomas Pril, Director Sales van Kia Motors Nederland. “Kia heeft een stabiele plaats verworven in de top 10 bestverkopende merken. Dit succes is te danken aan een modern en veelzijdig modelaanbod, de onovertroffen fabrieksgarantie van 7 jaar en een sterke dealerorganisatie,” aldus Thomas Pril. “Binnen deze dealerorganisatie hebben tien autobedrijven zich weten te onderscheiden als best presterende automobielbedrijven en mogen zich daarom ‘Top Dealer 2014’ noemen. Onze felicitaties gaan uit naar de tien winnende dealers en hun medewerkers.”

Gedurende het hele jaar wordt iedere Kia-dealer objectief beoordeeld. Met name de afdelingen Verkoop en After Sales worden continu geŽvalueerd. Hierbij wordt vooral gekeken naar de wijze waarop service aan de klant wordt verleend, zowel bij de aanschaf van een auto als in het traject van technische dienstverlening erna. De tien best presterende Kia-dealers hebben zich weten te onderscheiden wat een bewijs is van kwaliteit en optimale inzet van hun medewerkers.

 

 

Ook in 2014 verwacht Kia haar positie verder te kunnen versterken. De Kia-modellenlijn wordt verder uitgebreid en vernieuwd. Zo wordt begin dit jaar de vernieuwde Sportage geÔntroduceerd en ook komt Kia in de loop van het jaar met meer nieuws waaronder een volledig elektrisch aangedreven Soul. Hiermee heeft Kia niet alleen een ruim aanbod in modellen met een lage CO2 uitstoot, maar kunnen we in 2014 zelfs een ‘zero emission vehicle’ aanbieden. “Momenten van contact met onze klanten zijn relatief schaars. Het is dus van het allergrootste belang dat er tijdens die contactmomenten een goede indruk achtergelaten wordt die de verwachting van de klant tenminste evenaart, maar het liefst overtreft. Durmi Auto biedt de consument een uitgebreid servicepalet,” aldus Pril. “Naast de uitstekende service biedt Kia bij elke nieuwe auto ook nog eens de onovertroffen zekerheid van 7 jaar fabrieksgarantie, 7 jaar gratis APK en 7 jaar gratis internationale wegenhulp.”

 

 

 

Meer nieuws...