11 februari 2014

Barbara de Loor neemt Kia Sportage Vibe in ontvangst
  

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voormalig topschaatsster en televisiepresentatrice Barbara de Loor heeft vandaag haar nieuwe Kia Sportage feestelijk in ontvangst genomen bij Durmi Auto in Amsterdam. De voormalige Nederlands-, Europees en Wereldkampioen op de 1000 en 1500 meter kreeg de sleutels van haar nieuwe auto in ontvangst uit handen van trotse Durmi Auto vestigingsmanager Patrick van Beusekom.


De Loor sloot haar succesvolle carriŤre in 2006 af met een zesde positie op de Olympische Spelen van Turijn. Tegenwoordig is ze betrokken bij de opleidingen van de KNSB en is ze het gezicht van de ‘Coolste ijsbaan van Nederland’, die is aangelegd in het Olympisch Stadion van Amsterdam.

 

Sponsor van internationale schaatsen
Kia is trotse sponsor van het internationale schaatsen en is er dan ook blij dat Barbara de Loor Kia gaat rijden. Naast de activiteiten die Kia Motors Nederland met De Loor onderneemt is Kia ook nauw betrokken bij het ontwikkelen van internationaal schaatstalent. De Kia Speed Skating Academy in Inzell en de vele internationale schaatsers, door Kia gesponsord, zijn hiervan het levende bewijs.

 

Sportage Vibe
Barbara de Loor heeft gekozen voor een zilveren Kia Sportage Vibe. De stijlvolle Kia voldoet geheel aan de wensen van de voormalige topschaatsster: veelzijdig, trendy en voorzien van alle luxe. De crossover biedt de rijder veel rijcomfort en veiligheid. De Kia Sportage Vibe is voorzien van een uitgebreide uitrusting en beschikt onder andere over Full map navigatie met achteruitrijcamera, dual zone climate control, Bluetooth connectiviteit, cruise control, LED dagrijverlichting en parkeersensoren achter.

 

Meer foto's.

 

Meer nieuws...