3 september 2014

Picanto BusinessLine Navigator verkrijgbaar bij Durmi Auto

Kia maakt de toch al zeer rijk uitgeruste Picanto BusinessLine nog completer door deze uitvoering als speciaal actiemodel met een full map navigatiesysteem aan te bieden. Met de BusinessLine Navigator vindt de Picanto rijder altijd gemakkelijk de juiste weg en wordt er tijd en brandstof bespaard.

Het actiemodel is gebaseerd op de Picanto BusinessLine met soepele 1.0 CVVT motor. De meerprijs van het ‘Navigator’ pakket bedraagt slechts € 495,-. De Picanto BusinessLine Navigator is uitsluitend leverbaar als praktische 5-deurs uitvoering. Behalve het full map navigatiesysteem omvat de BusinessLine Navigator onder andere airco, LED-verlichting voor en achter, mistlampen, elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, bluetooth connectiviteit, stuurwielbediening en een lederen stuurwiel en pookknop.

Naast het voordeel op de BusinessLine Navigator is er voor de Picanto ook nog een extra inruilpremie en is er een speciale 50/50 deal. Hierbij doet de consument een aanbetaling van 50% via inruil of contante betaling. Daarna wordt de resterende 50% gedurende 24 maanden renteloos afgelost. Het totale voordeel op de Kia Picanto BusinessLine Navigator loopt hiermee op tot € 2.100,-! 

 

Meer nieuws...