23 december 2014

Deze actie is helaas verlopen.

 

Tijdelijk € 2000,- extra inruilpremie op veelzijdige Kia Carens

Durmi Auto sluit het jaar 2014 feestelijk af met de aantrekkelijke Kia Spotlight Specials. Dat betekent volop voordeel voor consumenten die nog dit jaar een nieuwe Kia bij Durmi Auto aanschaffen. Zoals de Kia Carens, een compacte MPV met standaard zeven zitplaatsen, die dankzij een extra tijdelijke inruilpremie van € 2.000,- alleen dit jaar nog leverbaar is voor slechts € 22.495,-.

“Met onze Spotlights Specials maken we de aanschaf van een nieuwe Kia aantrekkelijker dan ooit. Tot het einde van 2014 geven we op nagenoeg alle modellen een tijdelijke extra inruilpremie. In het geval van de Kia Carens bedraagt die premie maar liefst € 2.000,- en samen met een lichte prijswijziging voor 2015 bedraagt het voordeel zelfs € 2.300,-” verklaart Patrick van Beusekom (BU Manager Kia sales) van Durmi Auto.

Kia Carens – compacte MPV met plaats voor 7 personen
De Kia Carens is een compacte MPV, met standaard zeven zitplaatsen en bij uitstek een auto voor moderne gezinnen. De Carens onderscheidt zich door vloeiende aerodynamische lijnen, riante interieurruimte en een brede reeks aan comfort- en veiligheidsvoorzieningen. Verder is de Carens leverbaar met ťťn van de vier moderne motoren: een 99 kW/135 pk sterke 1.6 GDi benzinemotor en een krachtigere 2.0-liter GDi-variant met 122 kW/166 pk, evenals twee versies van de moderne 1.7 CRDi met 85 kW/115 pk of 100 kW/136 pk.

Zeer complete uitrusting
De instapversie van de Kia Carens, de ComfortLine, is standaard heel compleet uitgerust met o.a; 6-airbags, buitenspiegels in carrosseriekleur, LED dagrijverlichting, geÔntegreerde radio/CD/MP3-speler met USB en AUX-aansluiting inclusief stuurwielbediening, elektrisch verstelbare buitenspiegels, airconditioning, lederen stuurwiel en pookknop, bluetooth, cruise control met speed limiter en centrale portiervergrendeling. Dankzij de tijdelijke extra inruilpremie is de Kia Carens bij Durmi Auto alleen dit jaar nog leverbaar vanaf € 22.495,-.

Vanzelfsprekend voorziet Durmi Auto de Carens net als alle andere Kia-modellen standaard van 7 jaar/150.000 km fabrieksgarantie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer nieuws...