23 januari 2015

Durmi Auto opnieuw bekroond met 'Top Dealer Award'

 

Kia Motors Nederland heeft Durmi Auto bekroond met de 'Top Dealer Award 2015'. Ook in 2014 mocht Durmi Auto deze mooie prijs in ontvangst nemen. Hiermee behoort Durmi Auto wederom tot de tien best presterende Kia-dealers van het afgelopen jaar.

“Momenten van contact met onze klanten zijn relatief schaars. Het is dus van het allergrootste belang dat er tijdens die contactmomenten een goede indruk achtergelaten wordt die de verwachting van de klant tenminste evenaart, maar het liefst overtreft. Daarom zijn we enorm trots dat we wederom bekroond zijn met deze mooie prijs. Dit is een prachtige beloning voor alle medewerkers van Durmi Auto," aldus directeur Rob Visser. "De vestiging Zwaag van Durmi Auto werd tijdens de bijeenkomst van Kia Motors Nederland van donderdag 22 januari jl. extra benoemd. Deze vestiging kreeg een prijs voor snelste stijgers in kwaliteit voor de afdeling After Sales. Uiteraard willen wij ook in 2015 top kwaliteit blijven leveren."

Gedurende het hele jaar wordt iedere Kia-dealer objectief beoordeeld. Met name de afdelingen Verkoop en After Sales worden continu geŽvalueerd. Hierbij wordt vooral gekeken naar de wijze waarop service aan de klant wordt verleend, zowel bij de aanschaf van een auto als in het traject van technische dienstverlening erna. De tien best presterende Kia-dealers hebben zich weten te onderscheiden wat een bewijs is van kwaliteit en optimale inzet van hun medewerkers.

Durmi Auto biedt de consument een uitgebreid servicepalet. Naast de uitstekende service biedt Kia bij elke nieuwe auto ook nog eens de onovertroffen zekerheid van 7 jaar fabrieksgarantie, 7 jaar gratis APK en 7 jaar gratis internationale wegenhulp.

Klanten, u wordt wederom bedankt. Ook in 2015 staan we voor u klaar!

 

 

Meer nieuws...