18 maart 2015

De vernieuwde Kia Venga: een waardevolle ťn waardevaste investeringIn het najaar van 2014 kwam de Kia Venga in het onderzoek van de Consumentenbond als beste uit de test in de categorie kleine ruimtewagens. Daar waren wij natuurlijk hartstikke trots op. En dat zijn we nog steeds. Nog trotser zijn we op de geheel vernieuwde Kia Venga die nu bij ons in de showroom staat. De Venga 2015 borduurt door op het in 2014 geteste model, maar is strakker en moderner vormgegeven en heeft uitgebreidere specificaties.

Facelift
De Kia Venga heeft voor het modeljaar 2015 een ware facelift ondergaan. De veranderingen zijn zowel aan de buiten- als binnenzijde van de auto zichtbaar. Denk bijvoorbeeld aan de moderne ‘tiger nose’ grill en de gewijzigde bumperpartij, maar ook aan het nieuw ontworpen middenconsole, de afwerking van de binnenzijde van de deuren en het 7”navigatiesysteem dat standaard geleverd wordt vanaf de DynamicLine uitvoering. Deze wijzigingen ten opzichte van het oorspronkelijke model uit 2009 resulteren in een Venga met een strakke en jonge uitstraling. En dat spreekt veel autorijders aan.

Uitgebreide uitrusting
De vernieuwde Kia Venga is er in vier verschillende uitvoeringen: De EconomyLine, ComfortLine, DynamicLine en ExecutiveLine. U rijdt de Kia Venga 2015 al vanaf € 17.895,-. Voor welke uitvoering u ook kiest, ze beschikken allemaal over een uitgebreide uitrusting. Zo is de EconomyLine standaard voorzien van zes airbags, centrale deurvergrendeling en elektrisch bedienbare ramen voor. De ComfortLine, DynamicLine en ExecutiveLine hebben uitgebreidere specificaties. Denk bijvoorbeeld aan airconditioning, een via het stuurwiel bedienbare audio-installatie, cruisecontrol of een panoramaschuif/kanteldak.

First Edition in beperkte oplage leverbaar
Met de speciale First Edition wordt rijden in de vernieuwde Kia Venga extra aantrekkelijk. Deze First Edition is gebaseerd op de compleet uitgeruste DynamicLine waarbij u gratis 16” lichtmetalen velgen en parkeersensoren achter krijgt. Bovendien profiteert u met de First Edition van een bijzonder mooie combinatie van stof en kunstlederen stoelbekleding en een interieur voorzien van high gloss accenten. Uw totale voordeel: € 1.500,-. Dat is snel verdiend. Let wel: deze First Edition is in beperkte oplage leverbaar. Wacht dus niet te lang!

Goede inruilwaarde
De Kia Venga staat bekend als een auto die haar waarde houdt. Nu en in de toekomst. In vergelijking met andere auto’s in haar klasse, schrijft u op de Kia Venga minder af. Benieuwd wat de inruilwaarde van uw auto is? Wij doen u graag een scherp voorstel. Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Dan kunt u meteen een proefrit maken in de vernieuwde Kia Venga!

 

Meer nieuws...