9 april 2015

Kia Picanto nog sportiever op de AutoRAI 2015

Om het succes van de Kia Picanto door te zetten introduceert Kia nu een nieuwe top-uitvoering op de AutoRAI 2015, de Picanto SportsLine. Een uitvoering die het model een extra sportieve uitstraling geeft.

De Picanto is al jaren een absolute bestseller. Om dit succes voort te zetten werd vorige maand nog de allernieuwste Picanto geÔntroduceerd. Op de AutoRAI 2015 introduceert Kia nu een nieuwe top-uitvoering, de Picanto SportsLine. Een uitvoering die het model een extra sportieve uitstraling geeft.

Compleet en sportief uitgerust
De diverse uitvoeringen van de Picanto hebben een hoog en compleet uitrustingsniveau, maar de SportsLine geeft daar een extra, sportieve dimensie aan met ‘sportieve’ accessoires zoals: 15” lichtmetalen velgen, side skirts en speciale bumpers in carrosseriekleur, een dubbel uitlaatsierstuk, een rood interieur met stof/leder combinatie en sportpedalen.

Om het comfortniveau verder te verhogen is het Picanto-topmodel uitgerust met parkeersensoren achter, privacy glass, een verwarmbaar stuur, verwarmde voorstoelen, smart-key met een start/stop knop, deurpanelen met kunstleder afgewerkt, een super vision cluster en elektrisch inklapbare buitenspiegels met LED-richtingaanwijzers. De Picanto SportsLine wordt aangedreven door de bekende 1.2 CVVT-motor van 63 kW (85 pk) die de voorwielen aandrijft. De 1.2 CVVT driedeurs kost € 14.395,- terwijl de vijfdeurs-versie leverbaar is vanaf € 14.795,-.

Picanto blijft onverminderd populair in Nederland
De Kia Picanto biedt in combinatie met vijf zitplaatsen en zeven jaar garantie een ijzersterk aanbod in het A-segment. Niet voor niets veroverde de Picanto al meerdere malen de koppositie in de verkoopstatistieken. “Afgelopen februari nog was de Picanto de best verkochte auto van Nederland, maar er was vraag naar een extra sportieve uitvoering. Zo net na de introductie van de facelift ronden wij het gamma daarom naar boven af met de introductie van een extra sportieve uitvoering”, aldus Lťan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland.

 

Meer nieuws...