23 april 2015

Taxi Centrale Purmerend de weg op met 5 Kia Optima’s


Onlangs namen de heren Van Lennep van Taxi Centrale Purmerend vijf Kia Optima’s in ontvangst bij Durmi Auto Purmerend.

Martin Schotsman, Verkoopadviseur bij Durmi Auto: “De Kia Optima is in alle opzichten een fenomenale verschijning, die zelfverzekerdheid en vertrouwen uitstraalt. Daarmee kan Taxi Centrale Purmerend zich goed identificeren. Ze hebben een ruime, comfortabele zitruimte voor zowel de bestuurder als de passagier, zeer rijke uitrusting, zuinig en toch royaal, zonder de veiligheid en het doel van het gebruik niet uit het oog te verliezen. Ook op de Optima hebben ze uiteraard de standaard 7 jaar garantie. Wij wensen Taxi Centrale Purmerend veel veilige kilometers.”

“Taxi Centrale Purmerend is een begrip in Purmerend, al diverse jaren brengen we de klanten in en rond Purmerend op hun bestemming. Met klantvriendelijkheid, goede service, veilig en comfortabel vervoer leveren we hierin een goed alternatief voor eigen of openbaar vervoer. Met Taxicentrale Purmerend ervaart u een rit in de taxi zoals een taxirit is bedoeld. Goede service staat bij ons bovenaan de prioriteitenlijst. Net als bij Durmi Auto Purmerend. We zijn erg blij met onze nieuwe Kia Optima’s, zodat we weer jaren de weg op kunnen,” aldus de heren Van Lennep van Taxi Centrale Purmerend.

Taxi Centrale Purmerend. De taxicentrale van Purmerend, voor Purmerend. Ze staan dag en nacht, zeven dagen in de week voor u klaar. Durmi Auto is officieel Kia dealer en heeft vestigingen in Amsterdam-Noord, Purmerend, Zaandam en Zwaag. Durmi Auto is een onderdeel van de Stern Groep. 

    

    

Klik hier voor alle foto's.

 

Meer nieuws...