29 mei 2015

Kia Family Card

Voor u als Kia-rijder zijn veel van onze diensten gratis bij Durmi Auto. Met uw Kia Family Card kunt u altijd gratis gebruik maken van diensten als de Zomer ůf Winter Fitness Check, Kia Internationale Wegenhulpgarantie ťn APK-keuring**. Met uw persoonlijke Kia Family Card kan uw voordeel oplopen tot wel € 170,- per jaar.

Registratie
Kia is gestart met de registratie voor de Kia Family Card. Met de Family Card genieten Kia-rijders straks van nog meer voordelen. Na het aanvragen van de pas zal deze binnen 3 Š 4 weken verstuurd worden en het extra voordeel, zoals een gratis Kia Winter Fitness Check, vanaf dat moment te verzilveren is. Uw Kia Family Card is het eerste jaar gratis en wordt jaarlijks, onder bepaalde voorwaarden*, gratis verlengd door Durmi Auto. Alle reden dus om direct uw Kia Family Card aan te vragen op MijnKia.nl.

Voordelen van de Kia Family Card
Met uw Kia Family Card mist u onze acties en aanbiedingen nooit meer. En inclusief de gratis APK-keuring kan uw voordeel oplopen tot maar liefst € 170,- per jaar!

Vraag hier uw Kia Family Card aan!


*Actievoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor de Kia Family Card moet u in bezit zijn van een Kia. De Kia Family Card wordt op “naam” en “User-ID” uitgegeven, welke door Kia wordt toegekend aan nieuwe en bestaande klanten. Met de Kia Family Card kunt u gedurende 1 jaar kosteloos gebruik maken van de genoemde voordelen. Kia-rijders zonder Kia Family Card kunnen geen aanspraak maken op de gratis APK-keuring, Kia Internationale Wegenhulpgarantie en ViaKia. De Kia Family Card kan alleen met een jaar worden verlengd, indien de Kia Family Card houder aan alle voorwaarden voldoet. Wanneer niet aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan, dient de Kia Family Card houder € 39,- te betalen om de kaart met een jaar te verlengen. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

** i.c.m. een onderhoudsbeurt. Prijzen zijn exclusief milieu- en administratiekosten.

 

Meer nieuws...