1 juni 2015

Profiteer van de Kia Zomer Fitness CheckGoed voorbereid de zomer door wordt u bij Durmi Auto mogelijk gemaakt met de Kia Zomer Fitness Check. Voor slechts €15,- kunt u uw Kia laten onderzoeken op 15 vitale punten. U profiteert gratis van de Zomer Fitness Check wanneer u in het bezit bent van de Kia Family Card. Daarnaast ontvangt u een voucher waarmee u kans maakt op een compleet verzorgde reis naar Seoul, Zuid-Korea.

Met de Kia Zomer Fitness Check controleert Durmi Auto uw Kia op de volgende 15 vitale punten:

1. Accu (met accu-tester)
2. Koelsysteem en conditie van de slangen
3. Gordel en gordelspanning
4. Niveau koelvloeistof
5. Niveau motorolie
6. Niveau remvloeistof
7. Remmen (remblokken en –schijven)
8. Sproeier installatie voorruit, achterruit en koplampen
9. Wisserbladen, voor en achter
10. Dashboardverlichting
11. Buitenverlichting
12. Schokbrekers
13. Bandenspanning en profieldiepte
14. Uitlaat
15. Uitstroomtemperatuur airco

Maak nu uw afspraak voor de Kia Zomer Fitness Check.

Kia Zomer Fitness Check actieperiode
De Kia Zomer Fitness Check geeft u zekerheid waardoor u met een gerust hart de zomer in gaat. Maak een afspraak bij Durmi Auto voor de Kia Zomer Fitness Check in de periode 18 mei tot en met 31 juli 2015 en profiteer van deze exclusieve actie.

Reis naar Zuid-Korea
De kosten voor deze check bedragen slechts € 15,- of is gratis met een Kia Family Card. Maar dat is niet alles, u ontvangt tevens een voucher met een unieke code. Wanneer u die code activeert op MijnKia.nl maakt u kans op een compleet verzorgde 5-daagse trip naar Zuid-Korea.

De reis naar Zuid-Korea is er niet zomaar een. Het is een compleet verzorgde, vijfdaagse reis voor twee personen. Winnaars van de reis verblijven in een hotel in Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea. Zij zullen een bezoek brengen aan de Kia-fabriek en diverse andere bezienswaardigheden.

Lees hier de actievoorwaarden op de Kia site.

 

Meer nieuws...