16 december 2015

Dit evenement is helaas verlopen.

Live Showroom: Kia bij je thuis

 • Unieke online showroom ervaring
 • Live video-verbinding met Kia
 • Bekijk je favoriete Kia van dichtbij
 • Kia-medewerkers staan voor je klaar

In december kun je een virtueel bezoek brengen aan de Kia Live Showroom. Kia-medewerkers staan voor je klaar om je live kennis te laten maken met Kia. De Kia-vertegenwoordigers maken gebruik van een camera en microfoon zodat je jouw favoriete Kia van binnen en buiten kunt bekijken, zónder dat je het huis hoeft te verlaten.

Ga hier naar de Kia Live Showroom!

Échte showroom, échte mensen
Stel je vraag aan onze Kia-medewerkers. Ze laten je direct persoonlijk kennis maken met jouw favoriete Kia. Tijdens deze persoonlijke rondleiding kun je de Kia-modellen van binnen en van buiten bekijken. Het voelt bijna alsof je echt in de showroom bent.

Met de Live showroom maakt Kia de digitale ervaring menselijker. Het is een échte showroom, met échte Kia-modellen en échte Kia-gastheren. Eigenlijk komt de dealer bij je thuis. En het mooiste is: jij bent in de lead.
De Kia live showroom is geopend t/m 23 december op woensdag t/m vrijdag van 16.00 - 20.00 uur.

Voordat je begint:

 • Zorg dat je computer is voorzien van een microfoon.
 • Geef toestemming voor gebruik van de microfoon. Je browser vraagt hier om.
 • Live Showroom werkt het best met de Chrome browser. Download Chrome hier.
 • Indien je Internet Explorer gebruikt, moet je eerst een plug-in downloaden om je microfoon te kunnen gebruiken.
 • Live Showroom werkt (nog) niet op een iPad en sommige mobiele telefoons. Binnenkort komt er een Live Showroom iPad app beschikbaar.
 • Klik op de "naar Live Showroom" button.
 • Type je naam in. Binnen enkele ogenblikken word je door een Kia-medewerker te woord gestaan. Jij kunt dan de Kia-modellen zien, maar wij jou niet.

Disclaimer

De Kia Live Showroom is een initiatief van Kia Nederland. Durmi Auto is niet verantwoordelijk voor de werking. Kia Live Showroom bevindt zich in een testfase. Hierdoor kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je problemen met de verbinding ondervindt of dat je wat langer moet wachten dan je van Kia verwacht. Voor vragen, opmerkingen of het melden van een probleem kun je het formulier invullen. Kia Nederland neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Kia Live Showroom functioneert het best met een stabiele internetverbinding van tenminste 1 Mbps. De software is getest met de volgende internetbrowsers: Chrome 46 (64-bit), Firefox 42 (64-bit) en Internet Explorer 11. Bij gebruik van andere browsers kan het zijn dat Kia Live Showroom niet of niet volledig functioneert. Live Showroom is niet compatible met een iPad.

Kia Live Showroom is voornamelijk bedoeld om je de nieuwste Kia-modellen real-time te laten ervaren. Tijdens de persoonlijke rondleiding kun je de Kia-modellen van binnen en van buiten bekijken. Heb je echter vooral behoefte aan gedetailleerde modelinformatie of specifieke vragen over prijzen en/of uitvoeringen, dan kun je terecht op kia.com of contact opnemen met Durmi Auto.

Informeer voor de complete (verkoop)voorwaarden bij Durmi Auto of kijk op Kia.com. Eventuele genoemde vanaf verkoopprijzen zijn, tenzij anders vermeld, incl. BTW/BPM, excl. metallic lak, kosten rijklaarmaken, afleverpakket, brandstof, leges, recyclingbijdrage en de optionele lakbescherming. Kijk op Kia.com voor de exacte voorwaarden. Getoonde modellen kunnen afwijken van de beschreven uitvoering. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Aan uitspraken van de Kia Live Showroom medewerkers kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Meer nieuws...