3 februari 2016

Maak kennis met de nieuwe Kia Sportage

De prachtige nieuwe Kia Sportage valt op, waar je ook bent. In de stadse jungle of onverharde paden, cruisend op de open weg of gewoon geparkeerd op jouw oprit: de Sportage is de perfecte combinatie van sportiviteit en stijl. De fraai gevormde motorkap met de typische Kia tiger nose grille geeft de Sportage zijn niet te missen sportieve uitstraling. Nu nůg completer, zuiniger, sterker ťn veiliger. U bent van harte welkom voor een kennismaking met deze vernieuwde compacte crossover in onze showroom op vrijdag 5 en zaterdag 6 februari!

Veel nieuwe features
De nieuwe Sportage heeft een uitgesproken design, maar blijft herkenbaar dankzij het opvallende lijnenspel. De nieuw ontworpen 19” lichtmetalen velgen passen zeer goed bij het nieuwe uiterlijk. U kunt kiezen uit vijf nieuwe kleuren. De nieuwe Sportage kan optioneel uitgerust worden met veel extra opties. Denk bijvoorbeeld aan het autonoom remsysteem (AEB), actieve rijbaanbegeleiding, adaptieve koplampen, dodehoekdetectie, grootlichtassistent, snelheidsbordenherkenning, een slimme automatische achterklep, een draadloos oplaadstation voor uw smartphone en TomTom Live Services.

Minder CO2, meer pk’s en meer ruimte
De nieuwe 1.6 T-GDi motor vervangt de 2.0 GDi uit de vorige Sportage. De 1.6 T-GDi zorgt voor een aanzienlijke CO2 reductie en heeft meer vermogen. En dat laatste resulteert onder andere in een hoger trekgewicht . Door de verstelbare vloer is de bagageruimte onder de rolhoes vergroot met 26 liter. Ook de totale lengte van de nieuwe Sportage is met vier centimeter toegenomen. Dit zorgt voor meer hoofd- en beenruimte, waardoor u extra comfortabel reist. U rijdt de nieuwe Kia Sportage al vanaf € 25.995,-
Kom langs voor een overtuigende proefrit.

Graag tot ziens in onze showroom!


 

 

Meer nieuws...