12 april 2016

Dit evenement met bijbehorende acties is helaas verlopen. 

Feestelijke opening Durmi Auto Alkmaar

 

Kom naar de showdagen van Durmi Auto in Alkmaar! Durmi Auto is de nieuwe Kia-dealer in Alkmaar en dat vieren wij met een grandioze openingsshow! Van vrijdag 22 tot en met zondag 24 april bent u van harte welkom in onze gezellige showroom en maakt u kennis met ons nieuwe pand en al onze medewerkers.

Uiteraard kunt u profiteren van waanzinnig openingsvoordeel op onze nieuwe Kia’s en occasions en een gratis vakantiecheck of wasbeurt. Neem gerust de kinderen mee, want voor hen is er veel vermaak en natuurlijk het goalschieten.

“Komt dat schot!”
Schiet tijdens de openingsshow zo hard mogelijk in het doel en win een van de exclusieve ‘Durmi Auto AZ arrangementen’ voor 2 personen (een uitgebreide rondleiding in het AFAS stadion van AZ + bijwonen van een thuiswedstrijd van AZ + een heel weekend gratis Kia-rijden!). Er zijn 3 leeftijdscategorieŽn (tot 10 jaar, 10-18 jaar en ouder dan 18) en per categorie geeft Durmi Auto 1 arrangement weg! Deelnemers krijgen allemaal een AZ bal (1 bal per persoon en zolang de voorraad strekt. Op=op).

Als kers op de taart presenteert Leo Driessen op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur het radioprogramma NH Sportcafť live vanuit onze showroom! Volop reden dus voor een bezoek aan onze feestelijke opening. Wij begroeten u graag!

Robbenkoog 8
1822 BB Alkmaar
Tel. (072) 518 80 50

 

 

Meer nieuws...