9 mei 2016

Dit evenement is helaas verlopen.

Exclusieve preview Kia Niro: zaterdag 14 mei in Purmerend Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. U krijgt nu exclusief de mogelijkheid de nieuwe Kia Niro van heel dichtbij te bekijken.

De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een sportieve hatchback dan aan een hybride. Hij combineert sterke prestaties met een opvallend 'on-hybride' design, zuinigheid en ruimte. Dankzij de sterke elektromotor trek je snel en geruisloos op en wanneer de benzinemotor het overneemt merk je dat nauwelijks. De standaard DCT automaat met 6 versnellingen maakt zelfs filerijden relaxed. De Niro zit boordevol met de nieuwste technologie op het gebied van veiligheid en comfort. Een verantwoorde keuze waarbij je niets hoeft in te leveren op rijplezier! De Kia Niro staat deze zomer in de showroom, maar u kunt de Niro eerder bekijken!

De Kia Niro Preview: exclusief en alleen op zaterdag 14 mei a.s. van 10.00 - 17.00 uur bij Durmi Auto Purmerend.

Met deze verrassende Kia Niro Roadshow bieden we meer dan alleen een blik op deze stoere crossover hybride. U kunt bijvoorbeeld een mooie foto van uzelf maken in de photobooth. Of gaat u een poging wagen te ontsnappen uit de escape room? U kunt alles te weten komen over het nieuwste paradepaardje. Wij vieren de komst van de Niro en trakteren u graag op koffie met gebak. Kortom veel leuks voor jong en oud.

Graag tot ziens en laat u verrassen op zaterdag 14 mei in Purmerend!

Durmi Auto, Van IJsendijkstraat 411, 1442 LB Purmerend, T (0299) 314 190.

Meer nieuws...