13 januari 2017


Durmi Auto & Havik Auto bekroond met 'Top Dealer Award 2017'


Ook dit jaar is Durmi Auto weer bekroond met de prestigieuze Kia 'Top Dealer Award'. Voor Durmi Auto is dit al de vierde maal op rij! In 2014, 2015 en 2016 mocht Durmi Auto deze prijs ook al in ontvangst nemen. Dit jaar is extra speciaal, want Havik Auto Groningen & Assen viel namelijk ook in de prijzen en is ook 'Top Dealer' geworden. Een jaar lang mogen Durmi Auto en Havik Auto zich met trots 'Kia Top Dealer 2017' noemen. Hiermee behoren Durmi Auto en Havik Auto tot de tien best presterende Kia-dealers van het afgelopen jaar.

Gedurende het hele jaar wordt iedere Kia-dealer objectief beoordeeld. Met name de afdelingen Verkoop en After Sales worden continu geŽvalueerd. Hierbij wordt vooral gekeken naar de wijze waarop service aan de klant wordt verleend, zowel bij de aanschaf van een auto als in het traject van technische dienstverlening erna. De tien best presterende Kia-dealers hebben zich weten te onderscheiden wat een bewijs is van kwaliteit en optimale inzet van hun medewerkers. 

,,Kia heeft een stabiele plaats verworven in de top 10 bestverkopende merken. Dit succes is te danken aan een modern en veelzijdig modelaanbod, de onovertroffen fabrieksgarantie van 7 jaar en een sterke dealerorganisatie," aldus Lťan Verstoep. ,,Binnen deze dealerorganisatie hebben tien autobedrijven zich weten te onderscheiden als best presterende automobielbedrijven en mogen zich daarom 'Top Dealer 2017' noemen.


Durmi Auto en Havik Auto bieden met haar vestigingen de consument een uitgebreid servicepalet. Met vestigingen in heel Noord-Holland en Noord Nederland zijn wij het vertrouwde Kia gezicht in de regio. Bij onze vestigingen kunt u terecht voor Sales, Service, Onderhoud en alles rondom uw Kia. 

Naast de uitstekende service biedt Kia bij elke nieuwe auto ook nog eens de onovertroffen zekerheid van 7 jaar fabrieksgarantie, 7 jaar gratis APK en 7 jaar gratis internationale wegenhulp. 


Klanten, u wordt wederom bedankt. Ook in 2017 staan Durmi Auto en Havik Auto weer voor u klaar! 


 

Meer nieuws...