Nieuws

 

De nieuwe Kia Picanto. Zo komt 'ie er uit...

Durmi Auto is officieel Kia dealer en maakt onderdeel uit van de Stern Groep, een professionele automotive organisatie. Durmi Auto heeft vestigingen in Amsterdam-Noord, Purmerend, Zaandam en Zwaag.

Consumentenbond bevestigt betrouwbaarheid Kia

Kia is dit jaar de sterkste stijger in de lijst van betrouwbaarste automerken die wordt samengesteld door de Nederlandse Consumentenbond. Kia steeg van de tiende plaats in 2015 naar podiumplaats 3 dit jaar, met een gemiddelde score van 7,9.

Crossover hybride Kia Niro verkoopsucces...

Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa scoort de nieuwe Kia Niro al vroeg hoge verkoopcijfers. Sinds de introductie medio dit jaar heeft Kia Motors in Europa al 23.000 orders genoteerd voor de zuinige crossover hybride.

Vier unieke conceptcars op SEMA-beurs

Kia gaf tijdens de Specialty Equipment Market Association (SEMA) Show in Las Vegas (van 1 tot en met 4 november 2016) een blik in de toekomst van ‘The Autonomous Life'.

Kia Carens weer up-to-date leverbaar

De populaire MPV Kia Carens van Kia met vijf tot zeven zitplaatsen is voorzien van nieuwe veiligheidssystemen, een nieuw infotainmentsysteem en een interieur dat nog beter is afgewerkt.

Lasol onderweg met de Soul

Onlangs werd door Durmi Auto Alkmaar twee Kia Soul EV afgeleverd aan Mehmet Ilhan, één van de twee eigenaren van Lasol Zonnecentrum te Alkmaar.

Seizoensaanbieding

In de winterse maanden hebben we weer een mooie seizoensaanbieding voor u!

Prinsjesdag 2016: De veranderingen voor de...

Doordat de Autobrief II eerder dit jaar al werd goedgekeurd weten we al veel over de veranderingen voor de automobilist in het nieuwe jaar.

“Toeval is logisch” nummer 14

Johan Cruijff, volgens velen de beste voetballer allertijden en een voorbeeld en inspiratiebron. Zo ook voor Vincent Heesemans, die onlangs een speciale aflevering van zijn Kia Sportage mocht ervaren bij Durmi Auto.

Kia toont eerste ‘echte' beelden nieuwe Rio

De vierde generatie Kia Rio zet in alle opzichten een flinke stap vooruit. De opvolger van het huidige model is gegroeid, biedt volop innovaties en heeft een nog prettiger rijgedrag.

Kia Optima PHEV leverbaar vanaf € 37.995,-

De nieuwe Kia Optima Plug-in Hybride (PHEV) krijgt een vanafprijs van € 37.995,-. Het is de eerste PHEV van Kia, die dankzij verbeteringen aan het hybridesysteem en een sterkere elektromotor meer rijdynamiek biedt en tot 54 kilometer volledig elektrisch kan rijden.

Kia Optima Sportswagon scherp geprijsd: €...

Kia maakt de prijzen bekend van haar eerste stationwagon in het D-segment: de Optima Sportswagon. Ten opzichte van de Optima Sedan bedraagt de meerprijs van de Optima Sportswagon € 1.500,-.

Vierde generatie Kia Rio maakt...

Wereldwijde bestseller Kia krijgt stijlvol vervolg. Krachtiger design, prettiger rijgedrag én moderne techniek.

Kia Sportage speelt sleutelrol in Europees...

Mede dankzij de populariteit van deze SUV produceerde Kia's fabriek in Žilina (Slowakije) in de eerste zes maanden van dit jaar een recordaantal van 177.900 auto's.

Kia zwemt in Europese records

Beste half jaar én beste kwartaal ooit.

Een goed milieu begint bij jezelf

Kia vermindert impact op milieu, terwijl verkoop is gestegen. Aanhoudende daling waterverbruik, CO2-uitstoot en luchtverontreinigende stoffen. Kia recyclet nu liefst 93,7 % van restmateriaal

Daeseong-gong. Koreaans voor groot succes

De verkopen van Kia zitten wereldwijd in de lift. De eerste zes maanden van 2016 gaan zelfs de geschiedenisboeken in als het beste halfjaar ooit voor Kia.

Hybride Kia Niro: hét alternatief voor...

De Kia Niro is bijzonder interessant voor bedrijven en zakelijke rijders. Door zijn lage brandstofverbruik en de gunstige prijs is deze benzinehybride een uitstekend alternatief voor diesel.

Dealerholdings domineren steeds meer de markt

De grootste Nederlandse dealerholdings domineren de automarkt. De vijftig grootste holdings namen vorig jaar bijna 55 procent van de totale autoverkoop voor hun rekening, de Top-100 klom daardoor naar een marktaandeel van bijna 68 procent.

Feestelijke opening Durmi Auto Alkmaar

Kom naar de showdagen van Durmi Auto in Alkmaar! Durmi Auto is de nieuwe Kia-dealer in Alkmaar en dat vieren wij met een grandioze openingsshow! Van vrijdag 22 t/m zondag 24 april bent u van harte welkom in onze gezellige showroom.

Kia Niro

De Kia Niro doet door de rijbeleving en het uiterlijk, meer denken aan een sportieve hatchback dan aan een hybride.

Durmi Auto breidt uit met nieuwe vestiging...

Om u nog beter van dienst te zijn, breidt Durmi Auto per 15 februari 2016 haar vestigingen uit. In onze vestiging Alkmaar bent u van harte welkom voor verkoop en onderhoud voor uw Kia.

Durmi Auto voor derde maal bekroond met...

Kia Motors Nederland heeft Durmi Auto opnieuw bekroond met de 'Top Dealer Award 2016' en behoort wederom tot de 10 best presterende Kia-dealers van het afgelopen jaar.

Profiteer nu! Rijd in een auto van 2016,...

Durmi Auto heeft nog diverse Kia modellen van 2016 voor de prijs van 2015 op voorraad. U kunt nu nog profiteren van onze zeer scherpe prijzen!

Verhuizing Durmi Auto Purmerend

Per 4 december verhuist Durmi Auto naar de Van IJsendijkstraat te Purmerend. Nu groot inkoopvoordeel op een nieuwe Kia en aantrekkelijk wintervoordeel.

Verkoop van uw auto

Wij willen hem graag kopen! Beste prijsgarantie. 100% betrouwbaar

Stern 21 jaar!

Stern bestaat 21 jaar. In een mensenleven is dat een mijlpaal die niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Je zou kunnen zeggen dat ook Stern volwassen is geworden.

Durmi Auto Erkend Duurzaam PLUS

Onlangs heeft Durmi Auto het certificaat Erkend Duurzaam PLUS behaald. De toetsing is uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit). De uitreiking vond plaats bij Durmi Auto Purmerend door de heer Paul Kok van BOVAG.

Durmi Auto bekroond met 'Top Dealer Award...

Kia Motors Nederland heeft Durmi Auto bekroond met de 'Top Dealer Award 2014'. Hiermee behoort Durmi Auto tot de tien best presterende Kia-dealers van het afgelopen jaar.