Airco onderhoud • Gebruik van 100% originele onderdelen
 • Montage en onderhoud door ervaren Kia-reparateurs
 • Behoud van uw 8 jaar Kia Garantie
 • Verzekerd van jarenlang zorgeloos rijden
 • Scherpe vaste prijzen
 • Direct controle van overige onderdelen

Download hier de Kia brochure: Airco

Bij Durmi Auto kunt u met alle merken terecht voor:

 • Airco check en onderhoud
 • Airco reparatie
 • Airco reiniging
 • Airco vullen


Durmi Auto Aircopakketten.

Airco service op maat. Voor u en uw Kia.

Bij Durmi Auto leveren wij u graag complete dienstverlening. Dit betekent onderhoud op maat en een ruime keuze in de service die u nodig heeft. En om uw auto in optimale conditie te houden is het belangrijk om elke 2 jaar een grondige airco controle te laten uitvoeren. Dit houdt uw Kia in optimale conditie en is essentieel voor een frisse en gezonde airconditioning. Daarom hebben wij de Airco Pakketten. Dit zijn verschillende soorten airco controles, samengesteld op uw specifieke wensen.  

En bij Durmi Auto profiteert u als Kia-rijder van nog meer voordeel! Alle Kia-rijders krijgen namelijk 10% korting op de airco pakketten!


Welke service heeft uw Kia nodig?    


Airco Check: GRATIS

Laat uw airconditioning controleren, om er zeker van te zijn dat hij goed blijft werken en nare geurtjes te voorkomen. Kom langs bij een van onze vestigingen voor een gratis vrijblijvende controle. 

 • Controle werking Airco
 • Controle temperatuur
 • Visuele controle leidingen

Werkplaatsafspraak maken

    


Airco Clean: € 49,- 


De Airco Clean Service is een intensieve fysieke reiniging van de pollenfilterbehuizing en de omgeving van de airco. Maak online uw afspraak voor de Airco Clean service.

 1. Controle werking airco
 2. Controle temperatuur
 3. Visuele controle leidingen
 4. Desinfectering
 5. Intensieve reiniging

Werkplaatsafspraak maken

         
 


Airco Cold: € 129,- 

Incl. afvullen met koudemiddel R134a

Grondige fysieke reiniging van de verdamper en pollenfilterbehuizing en de omgeving. Uw airco krijgt bij deze service ook een uitgebreide verfrissingsbehandeling. Daarnaast wordt uw airco opnieuw afgevuld met koudemiddel.

 • Controle werking
 • Controle temperatuur
 • Visuele controle leidingen
 • Verfrissingsbehandeling
 • Afvullen met koudemiddel R134a

Werkplaatsafspraak maken

   


Airco Cold: € 199,-

Incl. afvullen met koudemiddel R1234yf

Grondige fysieke reiniging van de verdamper en pollenfilterbehuizing en de omgeving. Uw airco krijgt bij deze service ook een uitgebreide verfrissingsbehandeling. Daarnaast wordt uw airco opnieuw afgevuld met koudemiddel.

 • Controle werking
 • Controle temperatuur
 • Visuele controle leidingen
 • Verfrissingsbehandeling
 • Afvullen met koudemiddel R12345yf

Werkplaatsafspraak maken


Airco reparatie en service

Wanneer heeft uw auto extra airco onderhoud nodig?

Een kapotte airco of een vervuild luchtsysteem, zijn te herkennen aan de volgende punten:


1: Uw airco koelt slecht
Als uw airconditioning zelfs op een laag ingestelde temperatuur warme lucht blaast, betekent dit dat er niet genoeg koudemiddel in het systeem zit. Onze monteurs kunnen het koudemiddel direct bijvullen. Is de airco koeling nog steeds onvoldoende, dan kunt u te maken hebben met een defect aircosysteem. Wij nemen contact met u op over de nieuwe onderdelen die besteld moeten worden en bieden een vrijblijvende offerte aan.


2: Er komt muffe lucht uit de airco

Een airco kan ook een muffe, nare lucht uitblazen. Dit duidt op een vervuild luchtsysteem. Door stof en vocht ontstaat dan schimmel in de airconditioning, wat een onaangename lucht verspreidt. Onze monteurs kunnen met een speciaal reinigingsmiddel uw airco reinigen. In het ergste geval moeten er onderdelen vervangen worden. U kunt dit voorkomen door regelmatig een airco controle aan te vragen. Een jaarlijkse airco check is al voldoende om extra airco onderhoud te voorkomen. U kunt ook voor onze uitgebreide airco service kiezen.
U kunt direct een afspraak maken voor een airco controle bij een Stern vestiging. Onze werkplaatsen bieden onderhoud op maat voor alle merken en modellen auto’s. De Stern medewerkers hebben veel technische kennis en denken bovendien met u mee over het beste onderhoud voor uw auto.

Koelt uw airconditioning niet meer goed of blaast er alleen warme lucht uit? Ruikt u nare luchtjes of hoort u rare geluiden uit het luchtsysteem komen tijdens het rijden? Stern biedt u auto airco service aan; een grondige reiniging van het aircosysteem waarbij wij het koudemiddel ook vullen. U kunt eenvoudig online een werkplaatsafspraak maken bij een Durmi Auto vestiging. 

De airco service begint met een grondige controle van de airconditioning van uw auto. Niet alleen wordt gecontroleerd of de lucht uit de airco nog koud genoeg is, we controleren ook of er geen ophopingen van vuil in het luchtsysteem zitten. Daarna volgt airco reiniging: wij spuiten een speciale spray door het systeem heen zodat vuil en nare luchtjes verdwijnen. Tot slot vullen wij het koudemiddel bij, zodat de airco de auto weer koelt als vanouds.Durmi Auto adviseert

Wij adviseren dat ten zeerste, omdat het hele jaar door schimmels, bacteriŽn en micro-organismen zich kunnen nestelen in de
airco-installatie met een nare stank als gevolg. Bij mensen met gevoelige ogen en kinderen met astmatische klachten kan dit bovendien
tot irritaties leiden. Een goed onderhouden airco houdt de lucht fris en gezond.

Bijna alle nieuwe auto's zijn uitgerust met airconditioning. Een goed werkende airco is aangenaam en zorgt er voor dat u fris achter het stuur zit. Elke airco heeft, ongeacht hoeveel hij gebruikt wordt, regelmatig onderhoud nodig. Wanneer een airco niet tijdig onderhouden wordt, brengt dit risico’s met zich mee. Een slecht onderhouden airco werkt minder goed en kan leiden tot een hoger brandstofverbruik. Ook kunnen er nare luchtjes ontstaan en kan de airco zelfs schadelijk voor de gezondheid zijn. Daarnaast kan het ook leiden tot extra hoge reparatiekosten. 

Heeft u nog vragen?

Het team van Durmi Auto staat voor u klaar!info@durmiauto.nl
 

088-2925601

 
Werkplaatsplanning