Daihatsu service en onderhoud

Het voordeel van onderhoud bij de Daihatsu Service-dealer.

Als Daihatsu Service-dealer is Durmi Auto het beste aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en vragen over Daihatsu en onze modellen. Als Daihatsu Service-dealer bezitten wij alle kennis over recente en de oudere Daihatsu's. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid en beschikken over de juiste gereedschappen om uw auto te onderhouden.

Durmi Auto is Daihatsu service-dealer in Alkmaar en Purmerend.

Durmi Auto Alkmaar
Robbenkoog 8
1822 BB Alkmaar
Tel: 072-5188050

Durmi Auto Purmerend
Van IJsendijkstraat 411
1442 LB Purmerend
Tel: 0299-314190

 

Om uw Daihatsu in topconditie te houden is het fabrieksvoorschrift dat deze minimaal ťťn keer per jaar voor onderhoud naar de Daihatsu Service-dealer komt. Ook als u minder of veel minder dan 15.000 kilometer per jaar rijdt.

Onderhoud op maat

Als u uw auto voor onderhoud bij ons brengt, dan wilt u natuurlijk weten waar u aan toe bent. Uw Daihatsu Service-dealer geeft u in overleg met u advies voor optimaal onderhoud. Helemaal afgestemd op uw persoonlijke situatie en het gebruik van de auto. Het onderhoudsschema van Daihatsu is natuurlijk altijd het uitgangspunt van dit advies. Mocht tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt blijken dat een aanvullende reparatie noodzakelijk is, bijvoorbeeld vervanging van remblokken of uitlaat, dan neemt de Daihatsu Server-dealer desgewenst contact met u op. Hij informeert u over de noodzaak en de kosten. Zo weet u waar u aan toe bent.

Er is natuurlijk nog een belangrijke reden om voor de officiŽle Daihatsu Service-dealer te kiezen wanneer uw Daihatsu aan onderhoud of reparatie toe is: u bent verzekerd van originele Daihatsu-onderdelen en de deskundigheid van de Daihatsu-technicus.

Originele onderdelen

Met originele Daihatsu-onderdelen bent u verzekerd van de optimale pasvorm en kwaliteit. Deze onderdelen zijn immers speciaal voor uw auto vervaardigd en voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van Daihatsu. Ze zijn verkrijgbaar bij iedere Daihatsu Service-dealer.

Door het gebruik van originele Daihatsu-onderdelen blijven de functionaliteit en de betrouwbaarheid van uw auto gewaarborgd. In de handel worden veel onderdelen aangeboden die niet door Daihatsu geproduceerd zijn of aanbevolen worden. Montage van deze delen kan het functioneren van uw auto nadelig beÔnvloeden of zelfs schade veroorzaken. Voor schade en/of defecten die zijn ontstaan door niet-originele Daihatsu-onderdelen en accessoires is Daihatsu niet verantwoordelijk.

Ook al verkoopt Daihatsu geen nieuwe auto's meer in Europa, uw Daihatsu Service-dealer kan nog steeds nieuwe originele Daihatsu onderdelen leveren.

Daihatsu pech hulp

Na drie jaar loopt de standaard Daihatsu Pech Hulp af. Wilt u die zekerheid behouden, dan kunt u Daihatsu Pech Hulp afsluiten. Deze kunt u steeds weer opnieuw afsluiten na de onderhoudsbeurt en geldt dan twaalf maanden. Voor de dekking geldt als voorwaarde dat het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de fabrieksvoorwaarden. Het aanmelden voor deze pechhulp kan alleen de officiŽle Daihatsu Service-dealer verzorgen. Daihatsu Pech Hulp wordt uitgevoerd door de grootste pechhulpverlener van Nederland.

Altijd, in heel Europa
Dankzij Daihatsu Pech Hulp wordt u in het geval van autopech zo snel mogelijk geholpen. …ťn jaar lang, zeven dagen per week, 24 uur per dag. In heel Europa, dus ook in uw woonplaats. Daihatsu Pech Hulp wordt uitgevoerd door de grootste pechhulpverlener van Nederland.

Voor grote en kleine pech
Daihatsu Pech Hulp belast u niet met uitsluitingen van de 'echte' pechgevallen, zoals veel andere hulpverleningsorganisaties vaak wel doen. Bij ons zijn alle kosten voor hulpverlening een jaar lang – ook bij een lekke band, een lege accu of in de auto achtergelaten sleutels – gewoon gedekt.

Dekkingsgebied en de zťťr scherpe tarieven
Voor Daihatsu's heeft u de keuze uit twee dekkingen: ten eerste voor alleen Nederland, en ten tweede voor Europa in zijn geheel. De kosten voor de Nederland-dekking bedragen slechts € 19,95. Wilt u de dekking uitbreiden met geheel Europa, dan betaalt u totaal € 49,95.