Mijn Durmi Auto

 

Aanmelden voor Mijn Durmi Auto
Door middel van e-mail kunnen wij op een moderne, milieuvriendelijke manier onze service en dienstverlening aan onze klanten nog verder verbeteren! Indien u onderstaand uw achternaam, kenteken en uw e-mailadres aan ons verstrekt, kunnen wij u via e-mail exact op de hoogte houden van nuttige relevante informatie over uw eigen auto. Door koppeling aan ons eigen automatiseringssysteem krijgt u exact op tijd het voor u juiste bericht dat op uw auto van toepassing is en dus aan u persoonlijk is gericht. Daarnaast houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen in ons bedrijf, en van nieuws over ons huismerk.

Na ontvangst van uw e-mailadres sturen wij u uw persoonlijke inloggegevens, waarmee u inzage krijgt in uw eigen gegevens en uw autogegevens. Natuurlijk kunt u zelf op uw klantensite bepalen welk soort nieuws u van ons wilt ontvangen. Uiteraard garanderen wij u dat wij uw e-mailadres uitsluitend zullen gebruiken voor het versturen van informatie van Durmi Auto naar u als onze klant. 

Deze persoonlijke site is speciaal gemaakt voor klanten van Durmi Auto en staat los van de site www.mijnkia.nl. MijnKia is ontwikkeld door onze importeur en is bestemd voor alle Kia klanten. Met de persoonlijke site van Durmi Auto (Mijn Durmi Auto) kunnen we u als dealer nog beter op de hoogte houden van autorelevante informatie, informatie over ons bedrijf en over onze producten en aanbiedingen. 

 

Hier kunt u zich aanmelden voor Mijn Durmi Auto.