Trekhaak monteren 


  • Een betrouwbare montage met jarenlange zekerheid
  • Combinatie van solderen en een solide krimpkous verbinding
  • Geen storingen
  • Voor elk model de juiste trekhaak
  • 100% originele onderdelen
  • 7 jaar Kia Garantie blijft intact
  • Altijd de afgesproken scherpe Kia prijs
 

Wat zit er bij de montage van een trekhaak inbegrepen?

  • Montage
  • Milieutoeslag
  • BTW 


Durmi Auto serviceaanvraag


Elke auto, model en uitvoering heeft verschillende service en onderhoud nodig. Daarom is het lastig om een vaste prijs voor onze services te communiceren. Durmi Auto lost dit op door een werkplaatsofferte op maat aan te bieden. Dit werkt als volgt:   
 
 

1. U kiest een gewenste service of onderhoud uit
2. U vraagt telefonisch of digitaal een vrijblijvende offerte op maat aan
3. Wij reageren zo snel mogelijk met een gepaste offerte ingericht op de gewenste service en uw auto
4. U geeft akkoord op de offerte en maakt gemakkelijk telefonisch of digitaal een werkplaatsafspraak.
5. Of u reageert telefonisch of digitaal of op de offerte en bespreekt met ons de kosten
6. De werkplaatsafspraak wordt gemaakt op het tijdstip dat het beste uitkomt.

Natuurlijk kunt u ook zonder offerte een werkplaatsafspraak maken bij Durmi Auto. 


Welke trekhaak wilt u kopen?

Rijdt u regelmatig met een aanhangwagen of heeft u alleen een trekhaak nodig voor de fietsendrager op vakantie? Bij Durmi Auto kunt u zowel een vaste trekhaak (met vaste kogel) als afneembare trekhaak (met afneembare kogel) kopen. De prijs op de online offerte is altijd inclusief montage.

Voordelen van een vaste trekhaak monteren

De vaste trekhaak is goedkoper en wordt vastgezet aan het chassis van uw auto. Deze trekhaak kan niet handmatig verwijderd worden maar is dankzij zijn duurzaamheid uitstekend geschikt voor auto’s die regelmatig een aanhangwagen trekken. Met een vaste trekhaak kunt u de gehele levensloop van de auto probleemloos rijden. Durmi Auto werkt uitsluitend met hoge kwaliteit vaste trekhaken.


Voordelen van een afneembare trekhaak monteren

Bij dit type trekhaak is de kogel handmatig afneembaar. De rest van de trekhaak is alsnog vast gemonteerd aan het chassis maar verder niet of moeilijk zichtbaar. De afneembare trekhaak raden wij aan wanneer u slechts sporadisch met een fietsendrager, caravan of aanhangwagen rijdt. Niet alleen blijft het uiterlijk van uw auto onveranderd, een trekhaak kan ook problemen veroorzaken met het gebruik van bijvoorbeeld parkeersensoren. Met de afneembare trekhaak kiest u voor iets meer gemak.


Trekhaak monteren met 7-polige of 13-polige stekker

Bij het trekhaak monteren kan ook een 7-polige of 13-polige stekker geleverd worden. Dit nemen wij mee in de offerte aanvraag. Een dergelijke stekker is nodig om een caravan of aanhangwagen te voorzien van stroom voor de noodzakelijke verlichting. Een 7-polige stekker is voldoende om bijvoorbeeld remlichten, richtingsaanwijzers en kentekenplaatverlichting stroom te geven.
Een 13-polige stekker is meestal noodzakelijk voor een caravan. De gemiddelde caravan heeft extra elektrische systemen zoals een koelkast. Een 7-polige stekker heeft niet genoeg capaciteit om zoveel systemen van stroom te voorzien.Een greep uit onze service