Vacatures

De automotive markt is volop in beweging. Bij Durmi Auto plaatsen wij de mobiliteit van onze klanten voorop.

Durmi Auto is meer dan een werkgever. Durmi Auto is een organisatie dat een begrip in Noord-Holland is. De kennis en vaardigheden van onze medewerkers, promoten, beschermen en te behouden is voor ons van cruciaal belang. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hechten grote waarde aan het contact dat wij hebben met onze klanten. 

Ook al heb je veel ervaring, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is er altijd. Met verschillende interne opleidingsprogramma’s bieden wij werknemers nieuwe professionele en persoonlijke perspectieven. Denk aan coaching, cursussen, tests en seminars. Werk je bij Durmi Auto, dan ben je constant in ontwikkeling. Bij Durmi Auto denken we met onze werknemers mee. Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden maken ons een aantrekkelijke werkgever.

Overzicht vacatures Durmi Auto


Standplaats overige:

Standplaats Purmerend:

Standplaats Amsterdam Zuidoost - Stern Groep


Stern vacatures
Durmi Auto maakt onderdeel uit van de Stern groep. Bij Stern zijn medewerkers werkzaam van alle leeftijdscategorieŽn. Elke groep is goed vertegenwoordigd. Veel Stern-vestigingen zijn een erkend leerbedrijf en bieden zodoende opleidingsplaatsen voor monteurs en schadeherstellers. Bekijk hier de vacatures van de gehele Stern groep.

Sollicitatieformulier 

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00