Het Durmi Auto Fleetsales team.

Uw vaste partner in mobiliteit.

Ons Fleetsales team staat graag voor u klaar! Wij kijken er naar uit om ons aan u voor te stellen. Heeft u interesse of heeft u vragen stuur dan een e-mail naar: fleetsales@stern5.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken via het algemene nummer 0299-314100.

 

 Fikret Okanovic

Fleetsales Buitendienst

 Sharon Bakker

Fleetsales

 

Durmi Auto maakt onderdeel uit van de Stern Groep, een professionele automotive organisatie. Durmi Auto valt in cluster 5 van de Stern Groep net als Heron Auto, Havik Auto en Wander. In combinatie met de andere Stern bedrijven kan Durmi Auto u nog meer diensten aanbieden op het gebied van automobiliteit, zoals voordelig vervangend vervoer, financieringen, leasing en schadeherstel. Kortom, wij organiseren uw mobiliteitsbehoefte in de breedste zin van het woord.

Durmi Auto heeft vijf vestigingen en deze zijn te vinden in Amsterdam, Alkmaar, Purmerend, Zaandam en Zwaag.

Kia biedt een groot aantal modellen met een aantrekkelijk bijtellingstarief. Hierdoor is Kia ook voor de zakelijke rijder zeer interessant. De rijke uitrusting en concurrerende prijsstelling zorgen ervoor dat u verrassend veel auto voor uw bijtelling krijgt. Zonder dat er concessies gedaan zijn op het gebied van comfort, uitrusting en veiligheid.

Het opnemen van Kia in uw wagenpark biedt vele voordelen. De aantrekkelijke aanschafprijs, complete uitrusting, lage onderhoudskosten, 7 jaar garantie ťn hoge restwaarde maken het zeer interessant.

Interesse? Ons Fleetsales team staat graag voor u klaar! Wij kijken er naar uit om ons aan u voor te stellen. Heeft u interesse of heeft u vragen stuur dan een e-mail naar: fleetsales@stern5.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken via het algemene nummer 0299-314100.